Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“OLURSA BİZ ŞEREF DUYARIZ AMA ASILSIZ BİR HABER”

“OLURSA BİZ ŞEREF DUYARIZ AMA ASILSIZ BİR HABER”
Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Bolu’dan milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, “Genel Başkanımız Bolu’dan aday olursa biz şeref duyarız, bu bizi mutlu eder. Ama bu haber asılsız bir haber” dedi.

Özel Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi, ilçelerdeki başkanlıklarının açılışını gerçekleştiriyor. Son olarak Kıbrıscık’ta ilçe başkanlığının açılışı yapıldı. Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç de çalışmalara ve gündeme ilişkin bilgi verdi.

“İLÇE ZİYARETLERİ YAPILACAK, GENEL BAŞKANIMIZ DA GELECEK”

Seçime hazır olduklarının mesajını veren Güneç, Genel Başkan dahil Bolu’ya önemli ziyaretlerin olacağını aktararak,  “9 ilçemizin 8’i tamamlandı. Sadece Dörtdivan ilçemiz kaldı. Onu da yakın zamanda tamamlayacağız. Seçime il ve ilçe teşkilatları olarak, kadın kolları, gençlik kolları, alt ve üst kademe olarak sağlam bir şekilde gireceğiz. Yakında da genel başkan yardımcımız buraya gelecek, esnaf ziyaretleri yapacak, kurum ziyaretleri yapacak. İlçe ziyaretleri yapılacak, Genel Başkanımız da gelecek. Tabi ki bu yakın tarihlerde duyurulacak” dedi.

“DEMOKRASİ OLMADAN ADALET OLMAZ”

Millet İttifakı’nın demokrasi için mücadele ettiğinin altını çizen Güneç, “6’lı Masa’nın asıl gayesi demokrasi. Hepimiz bir masa etrafında toplandıysak asıl gayemizin demokrasi olması lazım. Nasıl vatan, millet, Kur’an kırmızı çizgiyse bizim için Türkiye Cumhuriyeti açısından; demokrasi de bizim için 6’lı Masa’nın kırmızı çizgisidir. Demokrasi olmadan adalet olmaz,  inşallah bunu birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

“ASILSIZ BİR HABER”

Başkan Güneç, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, Bolu’dan milletvekili adayı olacağına dair iddiaya, “Genel Başkanımız Bolu’dan aday olursa biz şeref duyarız, bu bizi mutlu eder. Ama bu haber asılsız bir haber. Bunu da belirtmek istiyorum. Bir il başkanı olarak, kurucu il başkanı olarak bunları bizim bilmemiz lazım ve genel merkezde de bunları biz konuşuyoruz, genel başkan yardımcılarımızla, genel merkezle. Ama burada altını çizerek söylüyorum” açıklamasında bulundu.  

“MUTLU EDER VE ŞEREF DUYARIZ”

Ayrıca Güneç, Genel Başkanın aday olması durumunda, mutlu olacaklarını belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Bolu’dan Millet İttifakı’nın ortak adayı olarak çıkarsa bu bizi mutlu eder ve şeref duyarız. Tabi siyasette her şey değişir, belli olmaz aday da olabilir. Başımızın üstünde yeri var Genel Başkanımızın. Aday olursa da bizi mutlu eder” ifadelerini kullandı. 
Etiketler: bolu haberler