Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OLAĞANÜSTÜ ZİRVE

OLAĞANÜSTÜ ZİRVE
Boluspor olağan kongresine sayılı günler kala tribünün sahibi olan taraftar liderleri de kongre için kolları sıvadılar. Gün içinde Boluspor başkanlığı için isim geçen Oktay Ercan ile bir araya gelen tribün liderleri akşam saatlerinde ise Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüştüler.

Haber: Fahri Gündüz-Burhan Yeşiltaş

“Oktay Ercan beyin projeleri bizi mutlu etti”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüşen tribün liderleri, Ercan’ın projelerini desteklediklerini ifade ederek; “Biz Oktay Ercan’ın projelerini dinledik kendisi ile istişare yaptık artık bizim sabrımız kalmadı. Her üç yılda yeni bir heyecan yeni bir umut diyerek bekliyoruz beklentilerimiz boşa çıkıyor. Ülkenin ve Bolu’nun yaşadığı ekonomik şartları da biliyoruz. Her yıl Bolu’nun parası sokağa atılıyor. Her yönetim hedef için geliyor bakıyoruz. Hedef olmayınca şu kadar borcumuz var bu kadar para toplamamız lazım diye gündem oluşuyor. Sil baştan yeniden takımlar yapılıyor vaatler veriliyor ama ortada bir şey yok. Onun için bizi hedefe götürecek kişilerin gelmesini istiyoruz. Oktay Ercan beyin projeleri bizi mutlu etti. Hem Bolu büyük bir yükten kurtulmuş olacak onun için biz kendisine sonuna kadar destek olmaya hazırız” dediler.

“Bende sizin gibi bir taraftarım”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise sözlerine şunları dile getirdi: “Oktay Ercan bey beni makamımda ziyaret etti.  Kendisi ile bende görüştüm projelerini anlattı. Önümüzde bir kongre var. Şehir olarak hep birlikte karar vermemiz lazım. Malum Bolu’nun durumu ortada. Sizler bu işe çok zaman ve emek harcıyorsunuz. Bende sizin gibi bir taraftarım. En güzeli neyse Bolu için hayırlı olur. Sizlerinde, bizlerinde bir özlemi var. Onun için doğru karar neyse hep birlikte karar vermemiz” dedi.