Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖĞRENCİLER TABLETLERİNE KAVUŞTU

ÖĞRENCİLER TABLETLERİNE KAVUŞTU
EBA TV’ye erişemeyen öğrenciler için kampanya başlatan Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, öğrencileri tabletle buluşturmaya başladı.

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, koronavirüs tedbirleri kapsamında verilen uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için harekete geçti. Başkan Emin Tekemen, başlattığı tablet kampanyası ile yardımseverlerden tablet göndermelerini talep etti. Kampanya ile toplanan tabletler EBA TV’ye erişemeyen öğrencilere dağıtılmaya başlandı. 

Başkan Tekemen yaptığı açıklamada katkı veren belediye başkanları ve ailelere teşekkür etti. Tekemen açıklamasında, “Başlattığımız eğitime destek kampanyası doğrultusunda Kıbrıscık ve köylerinden gelen öğrencilerimize tablet ve bilgisayarın dağıtımına başladık. Katkılarından dolayı kardeş belediyelerimiz Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan Beye, Bandırma Belediye Başkanımız Sayın Tolga Tosun Beye, hemşehrilerimiz değerli kardeşim Cansel Tekmen’e, Sayın Bayram Ertem ve ailesine,  Sayın Davut Demirel e,  teşekkür ederiz” dedi.
Etiketler: bolu haberler