Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR DE OLAMADIK!

ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR DE OLAMADIK!
Üniversite araştırmaları laboratuvarı tarafından her sene açıklanan öğrenci dostu şehirler sıralamasında komşumuz Düzce bir önceki seneye oranla bir sıra yükseldi, öğrenci dostu şehirlerarasına girdi Bolu ‘öğrenci dostu olmayan şehirler’ kategorisinde kaldı.

Haber: Aslı Akış

81 İLDE ÖĞRENİM GÖREN 47 BİN 682 ÖĞRENCİYE SORULDU

81 ilde bulunan 124 devlet ve 67 vakıf olmak üzere 192 üniversite öğrenim gören 50 bin öğrencinin katıldığı Türkiye Üniversite Öğrenci Memnuniyeti Araştırması çerçevesinde üniversite araştırmaları laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından yapılan araştırmada, Bolu 31. Sırada yer aldı.

BOLU SINIFTA KALDI

2020 raporlarında Bolu öğrenci dostu olmayan şehirler klasmanında C kategorisinde yer alırken, 2022 yılında yayınlanan rapora göre B kategorisine yükseldi fakat işe yaramadı.

EN YÜKSEK MEMNUNİYET ESKİŞEHİR’DE

ÜniAr tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre, Üniversite öğrencilerin en yüksek memnuniyet duyduğu şehirler sırasıyla Eskişehir, Ankara, Antalya, Çanakkale, İstanbul, Edirne, Aydın ve Tekirdağ oldu.

En yüksek ve ciddi memnuniyetsizliğin yaşandığı şehirler sırasıyla Aksaray, Ağrı, Afyonkarahisar, Iğdır, Bitlis, Yozgat, Bayburt, Muş, Kilis, Bingöl, Şırnak ve Hakkari oldu.


Etiketler: bolu haberler