Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OGM PERSONELİNE SİLAH EĞİTİMİ VERİLDİ

OGM PERSONELİNE SİLAH EĞİTİMİ VERİLDİ
293 Sayılı Ormanların Kanun Dışı Müdahalelerden Korunması Esasları Yönetmeliği gereği Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde görevli tabanca taşımaya haiz memurlar için, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile Bolu Dağı Emniyet Müdürlüğü Çok Amaçlı Eğitim Alanında 9 milimetre yavuz tabancaların kullanımına ait teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Orman Koruma Şube Müdürü Osman Koru başkanlığındaki, Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Atış Eğiticisi Polis Memuru Şükrü Turgut tarafından verilen eğitime 60 teknik personel ve orman muhafaza memuru katıldı.

Eğitimde, tabanca bilgisi, taşırken ve kullanırken uyulması gereken güvenlik tedbirleri, atış teknikleri, nişan alma, tutuş şekilleri, söküp takma ve silah bakımı hakkında teorik eğitimler sonrası tabanca atış talimi uygulamalı olarak gösterildi.

Verilen eğitimle özellikle ateşli silahların sebep olacağı kullanım hatası kaynaklı olası kazaların önüne geçilerek yaralanma veya daha üzücü olayların yaşanmasının engellenmesi hedeflendi.

 

Etiketler: bolu haberler