Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın oğlu Osman, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğüne protokol tam kadro katıldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile eşi Emine Allar’ın oğulları Osman ve Hasan-Dilek Albay çiftinin kızları Dilara Nur, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğüne 22, 23 ve 24. Dönemde Ankara Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Trabzon Milletvekili Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta, Vali-Müsteşar Ali Fidan, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerkav Başkanı Ziya Kahraman, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Gerede Belediyesi eski Başkanı Ömer Baygın, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, BESOB Başkanı Tahir Gayret, Gerede TSO Başkanı Ersin KAŞKA, Seben Belediyesi eski Başkanı Süleyman Özbağ, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulları ile çok sayıda STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Osman-Dilara Nur çiftinin nikâhını Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar kıyarken, çiftin nikâh şahitliğini ise protokol üyeleri yaptı.

ALLAR’DAN TEŞEKKÜR

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne katılan, arayan ve mesaj atarak kutlayan herkese teşekkür etti. Düğüne katılan davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak olurken, Başkan Mustafa Allar ve eşi Emine Allar konuklar ile tek tek ilgilendiler.