Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OĞLUNUN İSMİNİ HAYIR DUALARIYLA YAŞATACAK

OĞLUNUN İSMİNİ HAYIR DUALARIYLA YAŞATACAK
İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi “Cerrahi Branşlar Kliniğine” Fatma Çeşmecioğlu tarafından oda tefrişatı bağışında bulunuldu.


Fatma Çeşmecioğlu, 23 yaşında üniversite de okurken genç yaşta kalp krizi geçirerek vefat eden oğlu merhum Ahmet Şefik Çeşmecioğlu adına, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne oda tefrişatı bağışında bulundu.

Fatma Çeşmecioğlu oğlu Ahmet Şefik Çeşmecioğlu’nun vefatının ardından daha önce oğlunun bir operasyon için kaldığı odayı, oğlunun adı hayır dualarıyla anılsın diye özel oda haline dönüştürülmesi için bağış yaptı. Kazandırılan yeni özel oda da hastaların konforu için her şey düşünülmüş durumda.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Başhekimi Op. Dr. Muhammet Mustafa Gürdal böyle güzel ve anlamlı bir bağış ile yeni bir özel odayı hastaneye kazandırdığı için Şerife Hanım’a teşekkür etti.

Hastanenin cerrahi branşlar servisinde tedavi görecek hastaların ve refakatçilerinin kendi ev ortamlarını aratmayacak konforda hizmet almalarının sağlanacağını da dile getirdi. Ayrıca,  merhum Ahmet Şefik Çeşmeciye Allah’tan Rahmet dilerken isminin hayır dualarıyla anılması ve bu özel oda ile nice hastaların şifaya kavuşması temennisinde bulundu.