Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OCAKTA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ

OCAKTA BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ
Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, başkanlık görevini Bolu Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Cihan Özkalem’e devretti. Törene Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da katıldı.
Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, 2016’dan bu yana sürdürdüğü başkanlık görevini Bolu Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı olan Cihan Özkalem’e devretti. Cihan Özkalem, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla görevi devraldı.

AKGÜL’DEN BAŞARILAR MESAJI
İsmail Akgül, görevi Cihan Özkalem’e devrettikten sonra sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Akgül yayınladığı mesajda, “21 Nisan 2016 tarihinde atanmış olduğum Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevim, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdirleriyle sona ermiştir. Şanla, şerefle dolu beş yılı aşkın süre zarfında yılmadan Bozkurtça yanımda duran başta ailem olmak üzere, İl Ocak yöneticilerimize, İlçe Ocak Başkanlarımıza, Üniversite, Ortaöğretim ve Asena Teşkilatlarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Başkanlarımıza, yöneticilerine, faaliyet ve çalışmalarımızda bizleri onure eden değerli Bolu Basınımıza, hayırsever İş insanlarımıza velhasıl desteklerini esirgemeyen tüm ülküdaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım. Görevi devralan ve altı yıldır Bolu Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı olan kıymetli kardeşim, dava arkadaşım, dostum Cihan Özkalem'e başarılar dilerim. Ezan ile gelip sela ile gideceğimiz fani dünyada istemeden gönül kırgınlığına sebep oldu isek hakkınızı helal etmenizi istirham eder, her daim Liderimizin, Genel Başkanımızın hizmeti ve emrinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Bolu’muzun yeni Uç beyi hayırlı uğurlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene. Var olsun Ülkü Ocakları” ifadelerini kullandı