Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

O CADDE BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

O CADDE BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aktaş Mahallesi ile Karaçayır Mahallesi’ni birbirine bağlayan Şehit Selen Paşa Caddesi’nde altyapı ve üst yapı çalışması gerçekleştiriyor.


Bolu Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarını Aktaş Mahallesi ile Karaçayır Mahallesi’ni birbirine bağlayan Şehit Selen Paşa Caddesi’nde yoğunlaştırdı.  Çok sayıda iş makinesi ve ekibin yer aldığı çalışmalarda Karacasu yolu ile Nikâh Salonu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Selen Paşa Caddesi baştan aşağı yenileniyor.

Bölgeye 2 dönel kavşak inşa edildi

Her gün yüzlerce aracın geçtiği caddede trafiği daha akıcı hale getirmek ve olası trafik kazalarının önüne geçmek isteyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddenin başına ve sonuna 2 adet dönel kavşak inşa etti. Ayrıca, yolun iki şeritli olması için de orta refüj çalışması yapıldı.

Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalar yoğun bir şekilde tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni inşa edilen orta refüjde taş döşeme çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan ise asfalt ekipleri tarafından asfalt kazıma (trim) ve yama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca çalışmaların tamamlandığı bölgelerde Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Ulaşım ve Trafik Birimi ekipleri tarafından da trafik tabelaları yerleştiriyor.

Belediye ekipleri, trafik akışının tek şeritten sağlandığı caddede çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, ulaşıma açmayı planlanıyor.