Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NURETTİN ŞARATAN YENİDEN BAŞKAN

NURETTİN ŞARATAN YENİDEN BAŞKAN
İYİ Parti Karacasu Belde Teşkilatı’nın tek liste ile gidilen olağan kongresinde mevcut Nurettin Şaratan, güven tazeledi.

İYİ Parti Bolu Karacasu BeldeTeşkilatı, üçüncü olağan kongresini gerçekleştirdi. İyi Parti Karacasu Parti binasında düzenlenen kongreye İYİ Parti Bolu ilçe başkanı Murat Güler ve meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“SAHADA EN ÇOK OLAN PARTİYİZ”

Yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşayan Nurettin Şaratan, partililerine destekleri için teşekkür etti.

İktidar olacaklarını dile getiren Şaratan, “İYİ Parti, Karacasu’da  sahada en çok olan parti. Bunu, aramıza yeni dahil olan arkadaşlarımızla taçlandırıyoruz ve taçlandırmaya da devam edeceğiz. İnşallah bir sonraki kongremizi yaptığımızda İYİ Parti Karacasu’da, Bolu’da, Türkiye’de iktidar olacak. Bunu da biz iyiler başaracağız” ifadelerini kullandı.

“GELİP GEÇİCİ”

Görevlerin gelip geçici olduğuna işaret eden Nurettin Şaratan; “Belde başkanlığı gelip geçici. Ben bugün burada Karacasu belde başkanıyım, yarın başka bir arkadaşımız bu görevi devralacak. Ama partimizi, en iyi şekilde temsil edecek ve görevimizi devretsek dahi onun her zaman yanında olacağız. Yapmamız gereken sadece bize emanet edilen ülkemizi, vatanımızı yanlışa sapmadan sahip çıkmak olacak. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın.” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU

Nurettin Şaratan başkanlığındaki Yönetim Kurulu; Ömer Namdar, Nazım Eker, Volkan Uluışık ve Aziz Karaküllü’den oluştu.
Etiketler: bolu haberler