Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NURETTİN DOĞANAY BAŞVURULARI DEĞERLENDİRDİ

NURETTİN DOĞANAY BAŞVURULARI DEĞERLENDİRDİ
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu. Doğanay; “Şu ana kadar 12 tane belediye başkanlığı aday adayı müracaat etti. Mevcut belediye başkanlarımız ve il başkanlarımız doğal aday olarak kabul ediliyor, bu konudaki kararı genel merkez verecek. Bolu’muza ve özelde de AK Parti ailesine yakışır bir şekilde bu sürecin devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti'de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimler belediye başkanlığı için aday adaylık sürecinin devam ettiğini belirten İl Başkanı Nurettin Doğanay, “18 yıldır olduğu gibi yerel seçimler başladığında ve bittiğinde de AK Parti’ye desteğini verecekler, vermeye devam edecekler” şeklinde konuştu. Öte yandan ezanın Türkçe okunması konusunda siyaset yapanları da ağır bir dille eleştirdi.

“İNANARAK SİYASET YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Nurettin Doğanay, milletin değerlerine inanarak siyaset yaptıklarının altını çizerek; “Başvuru süreci Pazartesi akşamı itibari ile sona erecek. Ne kadar fazla aday olursa, demokrasinin gereği olarak bunun doğru olacağını düşünüyorum. AK Parti ailesi olarak baktığımız zaman, şu ana kadar 12 tane belediye başkanlığı aday adayı müracaat etti. Bunlardan 3 tanesi Bolu Merkez için. Pazartesiye kadar muhakkak bu sayı artacaktır. Mevcut belediye başkanlarımız ve il başkanlarımız doğal aday olarak kabul ediliyor, bu konudaki kararı genel merkez verecek. Bolu’muza ve özelde de AK Parti ailesine yakışır bir şekilde bu sürecin devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah milletimiz, 18 yıldır olduğu gibi yerel seçimler başladığında ve bittiğinde de AK Parti’ye desteğini verecekler, vermeye devam edecekler. Çünkü biz, millete hizmet odaklı, milletin temel değerlerine inanarak ve güvenerek siyaset yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

KARARI VERECEK AZİZ MİLLETİMİZDİR”

CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz’ın Türkçe ezan açıklamasıyla ilgili olarak toplumdan uzak siyaset yapıldığını ve bu konuda kararı halkın vereceğini vurgulayarak; “2018 yılında, bu toplumun temel değerlerinden uzak bir şekilde halen birileri kalkıp bu ülkede ‘ezan Türkçe okunsun’ diyebiliyorsa, bunların ne kadar toplumdan uzak siyaset yaptıklarını, toplumun temel değerlerine, toplumun dini inançlarına saygı duymadıklarını gösterir. Bu konuda karar verecek olan ve seçim yapacak olan tabi ki aziz milletimizdir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu teklifte bulunan Milletvekilini disipline sevk ederken hep beraber Bolu’da izleyeceğiz. Acaba gerçekten ihraç talebiyle mi yaptılar yoksa sadece göstermelik olarak mı yaptılar? Bu yüzden, toplumun değerlerine saygı duymayanların milletimiz nezdinde de yeri olmayacak. İnşallah bu sürecin tüm siyasi partiler adına ve ülkemizin gelişmesi adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.