Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE “YENİ KONSEPT” UYGULAMASI

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE “YENİ KONSEPT” UYGULAMASI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, nüfus müdürlüklerinde yapılan konsept değişikliği kapsamında Bolu’da ki nüfus müdürlüklerinde yapılan yeni düzenlemeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, duyurdu. Soylu; “Bolu'da, İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte 7 İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır” dedi.

Haber: Aslı Akış

Türkiye genelindeki nüfus müdürlüklerinde vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesi, iş ve işlemlerin hızlı sonuçlanabilmesi amacıyla nüfus müdürlüklerinde yenileme çalışması başlatıldı. “Yeni nüfus müdürlüğü konsepti” çalışmasıyla nüfus müdürlükleri hem modernleşiyor hem de aynı standartta oluyor. Bu kapsamda ilk uygulama Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile 7 ilçe Nüfus Müdürlüğü binasında gerçekleşti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu; “Bolu ve ilçelerine, yeni konsept Nüfus Müdürlüklerimiz #YakıştıMıYakıştı Bolu'da, İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte 7 İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır” mesajını paylaşırken, yeni hizmet binalarının fotoğraflarını paylaştı.

Etiketler: bolu haberler