Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NEVİN ÖĞRETMENİN HAYALİNİ BOLU BELEDİYESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

NEVİN ÖĞRETMENİN HAYALİNİ BOLU BELEDİYESİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Mandolin repertuarını genişletmek isteyen emekli öğretmen Nevin Görür’ün isteğini Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi gerçeğe dönüştürdü. Emekli öğretmen, Sanat Merkezi’nde aldığı eğitim ve destek sayesinde artık çok sevdiği mandolini ile yeni parçaları icra edebiliyor.

Bolu’da yaşayan 74 yaşındaki emekli öğretmen Nevin Görür, geçtiğimiz aylarda Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ne gelerek mandolini ile artık yeni parçalar çalmak istediğini iletti.

Bunun üzerine sanat merkezi yetkilileri emekli öğretmen Görür’ü Keman hocası Ümit Derebent ile tanıştırdı. Derebent, önce Görür’ün mandolinin akort ayarını yaptı, ardından emekli öğretmene özel dersler verip yeni nota kaynakları paylaşarak, farklı parçalar çalma hayalini gerçeğe dönüştürdü.

BAŞKAN ÖZCAN VE SANAT MERKEZİ ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Aldığı destek sayesinde artık yeni parçalar icra edebilen Nevin Görür, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir ile bir araya geldi. Görür, buluşmada, Bolu Belediyesi’nin kendisine sunduğu imkânlar sayesinde mandolini ile yeni parçalar çalabildiğini söyleyerek, bunun gerçekleşmesine katkı veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk çalışanlarına teşekkür etti.
Etiketler: bolu haberler