Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NEUSS HEYETİ İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

NEUSS HEYETİ İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
Bir dizi program dâhilinde Bolu’ya gelen “dost şehir” Neuss Belediye Başkanı Reiner Breuer ve beraberindeki delegasyon heyet, BTSO’yu ziyaret ederek iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Buluşmada Bolu ve Neuss heyeti iki dost şehrin ekonomik ve kültürel ilişkilerini arttırmak için görüş alışverişinde bulundu.


Bolu Belediyesi’nin “dost şehri” olan Neuss şehrinin Belediye Başkanı Reiner Breuer ve beraberindeki delegasyon heyet Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BTSO) ziyaret etti.

Ziyarette Neus heyeti, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve BTSO yönetimi, iki dost şehrin ticari ve kültürel ilişkilerini güçlendirmek amacıyla bir toplantı yaptı.

TSO Başkanı Türker Ateş’in kent ekonomisi hakkında verdiği kapsamlı brifingle başlayan toplantıda Neus Belediye Başkanı Reiner Breuer ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da birer konuşma yaparak, Bolu-Neuss ilişkilerini güçlendirmek ve daha ileriye taşımak için ilerleyen süreçte işbirliği yapacaklarını ifade ettiler.