Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NAZAR BONCUĞU OLSUN

NAZAR BONCUĞU OLSUN
Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı ligin ilk yarısını lider tamamladı. İlk yarının son maçını deplasmanda Sigorta Shop Kalecik Belediye takımına karşı oynayan Bolunun Sultanları, aynı zamanda Kadınlar Ligi sponsoru da olan Kalecik Belediyesine 3 – 1 mağlup oldu. Liderliğini devam ettiren Bolunun Sultanları ikinci yarının ilk karşılaşmasında Kayseri ekibi Turkuaz Seramik Osb Teknik Kolejini konuk edecek.

Sigorta Shop Kadınlar 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, ligin ilk yarısını lider tamamladı. Oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet alan Bolunun Sultanları, deplasmanda oynadığı Sigorta Shop Kalecik Belediye takımına karşı sahadan 3 – 1 mağlup ayrıldı. Sultanlar ligine çıkmanın en büyük adayı olan Bolu Belediyespor, Kadınlar ligi sponsoru olan Sigorta Shop Kalecik Belediye, hakemlerin verdiği şaibeli kararlarla kaybederek ligin ilk mağlubiyetini aldı.

Bolu Belediyespor karşılaşmaya Laki, Fatma, Adora, Bell, Ceren ve Burcu ilk altısı ile çıktı. Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Kalecik Belediyesi skoru 3 – 0a getirdi. Bolu Belediyespor karşılık verse de etkili servis ve blok autlarla kalecik 8 – 3 öne geçti ve Belediyespor ilk molasını kullandı. aradaki farkı iyi değerlendiren Kalecik, Teknik molaya 12 – 6 önde girdi. Teknik mola sonrası karşılıklı sayılar gelse de skor 16 – 9 olunca Belediyespor ikinci molasını kullandı. mola sonrası kalecik belediye skor üretse de Bolunun Sultanları 5 – 0 lık seri yakalayarak skoru 19 – 15e getirdi ve kalecik ilk molasını kullandı. setin kalanında hata yapmayan Kalecik Belediyesi seti 25 – 22 alarak maçta 1 – 0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan Bolu Belediyesi skoru kısa sürede 0 – 3e getirdi. Kısa sürede skoru 3 – 3 getiren Kalecik Belediye ardından 4 – 3 öne geçti. Setin teknik molasına kadar iki ekipte üstünlüğünü tam olarak yansıtamadı ve teknik molaya Bolu Belediyespor iki sayı farkla 10 – 12 önde girdi. Mola sonrası karşılaşma karşılıklı sayılarla devam etti ve skor 13 – 13de tekrar eşitlendi. Skor 15 – 15 olduktan sonra arka arkaya Kalecik 2 sayı alınca Bolu ekibi ilk molasını kullandı, skor 17 – 15. Mola sonrasında Bolu Belediyesi skoru önce 17 – 17'de eşitledi ardından öne geçti. Üstünlüğün sürekli değiştiği sette Kalecik Belediyesi 21 – 19 öne geçince Bolu ekibi ikinci molasını kullandı. mola sonrası Bolu Belediyespor eşitliği yakalasa da setin sonunda hata yapmayan Kalecik Belediyesi seti 25 – 22 kazanarak karşılaşmada 2 – 0 öne geçti.

Üçüncü sete Kalecik sayı ile başlasa da Bolu ekibi hızlı karşılık verdi ve skoru 2 – 2ye getirdi. Her iki ekipte üstünlüğünü kabul ettiremediği sette skor 7 – 7 oldu. Sette ilk kez 2 farkı yakalayan Bolu Belediyespor, teknik molaya 10 – 12 önde girdi. Mola sonrasında setin devamına iyi başlayan Bolunun Sultanları farkı 3 sayıya kadar çıkararak skoru 14 – 17ye getirdi. Belediyespor farkı 4 sayıya kadar çıkarsa da Kalecik arka arkaya 3 sayı alarak skoru 19 – 20ye getirince Bolu Belediyespor ilk molasını kullandı. setin kalanında Kalecik üstünlüğü almaya çalışsa da Belediyespor hata yapmadı ve seti 23 – 25 kazanarak maç skorunu 2 – 1e getirdi.

Maçın dördüncü setine Bolu ekibi sayıyla başlasa da hızlı toparlanan Kalecik skoru 3 – 1 getirdi ve üstünlüğü aldı. Kalecik seriyi 5 sayıya çıkararak skoru 5 – 1 e getirince Belediyespor ilk molasını kullandı. Belediyespor farkın azalmasını sağlayamayınca skor 10 – 5e geldi ve Bolu ekibi ikinci molasını kullandı. kalecik ekibi farkı iyi değerlendirdi ve teknik molaya 12 – 6 önde girdi. Mola sonrasında farkın azalmasına izin vermeyen Kalecik ekibi skoru 17 – 11e getirdi. Setin kalanında farkı 10 sayıya kadar çıkartan Kalecik Belediyesi seti 25 – 15 kazanarak skoru 3 – 1 yaptı ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Ligde ilk mağlubiyetini alan Bolu Belediyespor liderliğini sürdürmeye devam etti. Ligin devre arasına girmesinden dolayı Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının ilk karşılaşması 23 Ocak 2021 cumartesi günü 17 Temmuz Spor Salonunda Turkuaz Seramik Osb Teknik Kolejiyle oynayacak.

Etiketler: bolu haberler