Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“NAMDAR AİLESİNDEN HALKIMIZA TEŞEKKÜR”

“NAMDAR AİLESİNDEN HALKIMIZA TEŞEKKÜR”
Kendisini işine adamıştı; “Emekli olmak” ona göre değildi. Kâğıt üzerinde “emekli” olsa da “tekavüt” olmadı. Kendisine yapacak iş, hatta işler buldu. Zira memleketin yapılacak çok işi vardı. Gazete yazıları, televizyon programları, dernekler, vakıflar, konseyler, danışma kurulları, toplantılar, meclisler...

Valilikten Belediyeye, Milli Eğitim Müdürlüğünden Bolu Tanıtma ve Kalkınma Vakfına yürüyerek hem de…

Ve Bolu, Bolular, şükranlarını günlerdir susmayan telefonlarla, ziyaretlerle, sosyal medya paylaşımları ile en önemlisi de pandemiye rağmen yanımızda olmaları ile gösterdiler.

Başta üst düzey yetkililerimiz, Valimiz, Vali Yardımcılarımız, Geçmiş dönem Valilerimiz ve Vali yardımcılarımız il ve ilçe Belediye başkanlarımız ve geçmiş dönem İl ve ilçe Belediye başkanlarımız olmak üzere, Bolu’nun tüm değerli büyüklerine, Eğitim Camiasının tüm neferlerine, Öğrencilerine, Sağlık çalışanlarına, Mustafa babamızı tanıyan, arayan, hatırlayan, onunla çalışan, bir bardak suyu birlikte içen her bir hemşehrimize, canlarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza, babamızı ve biz Namdar’ları bu denli değerli hissettirdikleri için milyonlarca teşekkür eder, misli ile kendilerinin de bu hazzı yaşamasını dileriz.

Zira varlığınız, babamızın acısını hafifletmiş, varlığını ise yüceltmiştir. Teşekkürler

“Namdar”’ın Karısı, Oğlu, Kızı, Gelini ve Torunları

 

Etiketler: bolu haberler