Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NAHİT ABAK GÜVEN TAZELEDİ

NAHİT ABAK GÜVEN TAZELEDİ
Bolu Bağışçılar Vakfı'nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin seçiminin de yapıldığı genel kurulda mütevelli heyet oy çokluğu ile mevcut başkan Nahit Abak’ı yeniden başkan seçti.

Haber: Yasin Celal Torun

Bolu Bağışçılar Vakfı'nın olağan genel kurulu saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı. Mevcut mütevelli üyeler ve yeni üyeler katılımıyla gerçekleşen genel kurulda Divan başkanlığına Emin Semercioğlu seçildi.

Genel kurulda ilk olarak 2022 yılı faaliyet ve denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir tablosunun onaylandı ardından 2023 yılı tahmini bütçesi görüşülerek üyelerin onayına sunuldu ve yeni dönemde BBV ailesine katılan üyeler oy birliği ile kabul edildi.

BBV Başkanı Nahit Abak ve Vakıf Genel Sekreteri Öznur Akkaya Aktaş tarafından 2022'de BBV'nin yürüttüğü projeler hakkında bilgiler verildi.

VAKFA HİZMET EDİLENLER UNTULMADI

Genel Kurul öncesi konuşma yapan BBV Başkanı Nahit Abak; “Öncelikle 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve hepimizi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle yakınlarını kaybeden ailelere ve bugüne değin vakfımıza hizmet etmiş, aramızdan ayrılan başta kurucu üyemiz Şerafettin Erbayram, Alaettin Eratalar, Ahmet Kahraman, Nadir Garipoğlu, Yılmaz Becikoğlu ve Kemal Özkan’a yaptıkları bağış ve hizmetlerinin ebedi alemde nurlarını artırmasını Allahtan niyaz ediyor rahmet diliyorum.

“YÜZLERCE PROJEYE HİBE DESTEĞİ VERDİK”

Ülkece içinden geçtiğimiz ve yaralarını sarmaya çalıştığımız şu süreçte BBV olarak sadece ayni yardımlar değil, nakit para yardımlarıyla da siz değerli üyelerimizin desteğiyle bölgeye yardımlarda bulunduk. 2008 yılından bu yana yüzlerce projeye hibe desteği verdik veya bizzat yürüttük, Aynı zamanda pandemi, deprem gibi olağanüstü afetlerde acil fonları hızlıca oluşturup nakit para yardımı yapabildik. Bilhassa Mütevelli üyemiz Haldun Taşman’ın şartlı şartsız fon destekleriyle büyük projelere imza attık bu vesileyle kendisine bizlere verdiği maddi manevi tüm destekler için tekrar teşekkür ediyorum. 

“GENEL KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN”

Geçtiğimiz genel kurulda da aramıza çok değerli üyeler katılmıştı ve bugün de çok değerli iş insanlarımız BBV ailesine dahil oldu. Kendilerine hayırlı olsun diyorum ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bolu Bağışçılar Vakfı daha güzel bir Bolu için çalışmaya, projeler üretmeye daha da güçlenerek devam edecek. Genel kurulumuzun Bolu'muza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

YENİ MÜTEVEKKİLİ HEYET GENÇ İSİMLERDEN OLUŞTU

Bolu’muzun önde gelen iş insanlarından olan, sadece iş kimlikleri ile değil yaptıkları sosyal sorumluluk çalışmaları ile de adlarından söz ettiren, Mehmet Çağlar Yamaner, Kemal Sert ve Melih Örnekbaş BBV’nin yeni mütevelli üyeleri olurken, Bolu'nu genç, yenilikçi iş insanları olan Bolçi Deniz A.Ş. Genel Müdürü H. Deniz Aksoy ve Atak İnşaat Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Akbayrak’da BBV’nin en genç üyeleri ünvanıyla BBV Mütevelli üyesi oldular.

“HEP BİRLİKTE BOLU’YA DEĞER KATACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Genel kurulun sona ermesinin ardından Divan başkanı Emin Semercioğlu tarafından kendisine vakıf rozeti takılan M. Çağlar Yamaner duygu ve düşüncelerini aktararak; “Bugün Bolu Bağışçılar Vakfı’na üye olarak kabul edilmekten dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. İlk olarak vakfın kurucusu sayın Şerafettin Erbayram’ı rahmetle anıyor ve mevcut başkanımız Nahit Abak’la birlikte bu önemli görevdeki liderlikleri için teşekkür etmek istiyorum. Vakfımızın Bolu’nun sorunlarının tespiti, çözümü ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesine odaklandığını biliyoruz. Bu süreçte aktif bir şekilde görev almayı taahhüt ediyorum. Hep birlikte Bolu’ya değer katacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

SEÇİMLİ GENEL KURULDA HEYET NAHİT ABAK İLE YOLA DEVAM DEDİ

Yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin seçiminin de yapıldığı genel kurulda mütevelli heyet oy çokluğu ile mevcut başkan Nahit Abak’ı tekrar seçerek yola devam kararı alırken, süresi dolduğu için ayrılan üyelerin yerine seçilen isimlerle birlikte yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Nahit Abak, Şura Öztuncay, Hasan Aksoy, Ahmet Gümüş, M. Çağlar Yamaner, Metin Kumaş, Hakan Karabaş.
Etiketler: bolu haberler