Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUZAFFER BİLAZER OYUNCULARINI GALİBİYETE HAZIRLIYOR

MUZAFFER BİLAZER OYUNCULARINI GALİBİYETE HAZIRLIYOR
Galibiyet hasretini Tuzla deplasmanında son vermek isteyen Boluspor’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer oyuncularını galibiyete hazırlıyor.

Ara vermeden Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaya hazırlanan temsilcimizde tüm çalışmamalar 3 puan için yapılıyor.

Boluspor’da teknik Direktör Muzaffer Bilazer oyuncuları ile birlikte 3 puan hasretine son vermek istiyor. Göztepe karşılaşması ile ilk maçına çıkan genç teknik adam oynanan futbola camiaya ışık vermişti.

Antrenmanlarda oyuncularının hataları üzerinde sık sık duran Bilazer’in, çalışımları durdurup futbolcuları hata yapmamaları üzerine anlatımlar yapması da dikkatten kaçmıyor.

Tuzlaspor ile oynanacak olan karşılaşma için mesaisini galibiyete odaklı yapan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer dersine iyi çalışıyor.

Muzaffer Bilazer’in elinde bulunan kadronun en iyisi ile sahaya çıkmak isterken, tüm oyuncularını forma giyecekmiş gibi hazırlıyor. Kırmızı beyazlı futbolcularda Tuzlaspor karşısında sahaya çıkacakmış gibi antrenmanlarda hırslarını ortaya koyuyorlar.

Etiketler: bolu haberler