Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUZAFFER BİLAZER: "BERABERLİK İKİ TAKIMI DA MUTLU ETMEDİ"

MUZAFFER BİLAZER:
Boluspor, Spor Toto 1.ligin24.haftasında deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer ve Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden dolayı konuşmanın zor olduğu bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "Çok kötü bir felaket yaşadık. Bu yaraları hep beraber saracağız. Ölenlere rahmet yaralılara şifa diliyorum" diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Göztepe’ye konuk olan Boluspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Futbolun konuşulmasının zor olduğu bir süreç yaşıyoruz. Çok kötü bir felaket yaşadık. Bu yaraları hep beraber saracağız. Ölenlere rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Ülkenin bu dönemdeki duyarlı davranışı çok güzeldi. Göztepe deplasmanı her zaman zordur. Arkasına uzun bir aradan sonra taraftarlarını aldılar. Göztepe sistemleri gereği biraz daha geniş alanda oynuyor topa sahip oldukları zaman. Burada baskıyı nasıl yaparız stoperden orta sahadaki oyuncunun topla buluşmasını nasıl engelleriz diye planlar yaparken gayet de başarılı olduk ama 1-2 tane topu kaçırdık. İlk yarı gayet iyiydik. İkinci yarıda planımızda sadece ufak bir değişiklik yaptık ve baskı biçimimizi değiştirdik. Bununda karşılığını aldık ve 1-0 öne geçtik. Göztepe’nin uzun oyuncuları var ve bizde onu karşılık hamle yaptık. Maçın son bölümlerinde Göztepe sürekli içeriye top şişirdi ve doldurdu. Sayısal olarak oyuncu üstünlüğümüzün olduğu pozisyonda topu kalemizde gördük. Bireysel hatan golü yediğimizi söyleyebilirim. Skor iki takımı da mutlu etmemiştir diye düşünüyorum” dedi.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu ise, Boluspor maçının ardından 96 gün sonra taraftarlarıyla buluştuklarını ifade ederek, “96 gün sonra taraftarımızla buluştuk ve muhteşemdi. Onlar Türkiye’nin en iyisi, hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Göztepe, konuk ettiği Boluspor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleyi beğendiğini söyleyerek, “Oyuncularımız maç 1-0’e geldikten sonra muhteşem yürek ortaya koydu” dedi.

Yeni transferlerinden bugün verim alamadıklarını söyleyen Özkayımoğlu, “96 gün sonra taraftarımızla buluştuk ve muhteşemdi. Onlar Türkiye’nin en iyisi hepsine teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki galibiyetle evlerimize dönelim. Evimizde puan kaybetmek üzücü. Fakat maçın sevindirici olayı ise 1-0’dan sonra oyuncularım yüreklerini ortaya koydu. Oyuncu değişikliklerinden sonra oyunun hakimiyetini elimize aldık. Bugün galip gelerek taraftarımızı mutlu edebilirdik ama olmadı. Oyuncularımızın mücadelesinden son derece memnunuz. Yeni transferlerimizden istediğimiz verimi maalesef bugün alamadık. Önümüzde Altınordu ile oynayacağımız İzmir derbisi var. Maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler