Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUTLU’DAN RESİTAL

MUTLU’DAN RESİTAL
Boluspor alt yapıdan Türk futboluna kazandırdığı futbolculardan biri olan Mutlu Güler, Antalya/Belek kampında ikinci yarı için hazırım mesajı verdi. Genç oyuncu, kampta oynanan son hazırlık karşılaşmasında attığı gol ve attırdığı gol ile ikinci yarıya iyi hazırlandım mesajı verdi.

Ligin ikinci yarısı için forma yarışında ‘bende varım’ diyen Mutlu Güler’in, kamp performansı ile yüz güldürdü. Son iki sezonda alt yapıdan çıkarak formayı alan 40’a yakın maç oynayan genç oyuncu kampın gözdelerindendi.

Güler, kamp boyunca gösterdiği çalışma performansı ile forma yarışında ‘bende varım’ dedi. Ligin ilk yarısında zaman zaman 11’de zaman zamanda sonradan oyuna girerek takıma katkı veren genç oyuncu son oynanan hazırlık maçında iyi futbolunu 1 gol ve 1 asistle süsledi.

Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında jeneriklik bir gol atan ve attıran genç oyuncu Mutlu Güler transferde de adından söz ettiriyor.

Altınordu’nun kıskacında olan genç oyuncu ligin ikinci yarısında Boluspor’da kalacakmı kalmayacak mı önümüzdeki günlerde belli olacak.