Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUSTAFA ALTINDAL" TEK İSTEDİĞİMİZ SEMT PAZARLARININ AÇILMASI"

MUSTAFA ALTINDAL
Bolu Manav ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal , yasakların tekrardan gelmesinin pazar esnafını etkilediğini belirterek" Biz son 3 aydır sıkıntı yaşıyoruz. Cumartesi günü için yasağın tekrar gelmesi iyi olmadı. Bizim tek istediğimiz cumartesi günü semt pazarlarının açılması" dedi.
Haber: S.Sevgül Kaba

Bolu Manav ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal , pandemi döneminin başında durumdan çok etkilenmediklerini , o zaman açık olan tek yerlerin pazarlar ve manavlar olduğunu söyleyerek" Pazarlar ve manavlar pandemi sürecinin başında açıktı. O zamanlar hiç sıkıntı yaşamadık. Biz son 3 aydır sıkıntı yaşıyoruz. Bizim tek  istediğimiz cumartesi günü semt pazarlarının açılması. Bununla ilgili federasyon olarak gerekli yerlere yazışmalarımızı yazdık."  ifadesinde bulundu.
 
HAFTA SONU YASAKLARI BİZİ YIKTI

Başkan Mustafa Altındal, "Hafta sonu kısıtlama olması bizi çok etkiledi. Şuan cumartesi günü kurulan semt pazarlarımızı cuma gününe almak zorunda kaldık. O yüzden şuan işlerimiz iyi değil. Rahatlama olduğu süre içinde işlerimiz daha iyi olmaya başlamıştı. Ramazan ayı bereket aydır. Ama maalesef cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması geri geldi. Ramazan ayında kapalı olursa bizim işlerimiz kötü olur. Bizim tek istediğimiz semt pazarlarımızın açılması "dedi.