Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUSTAFA ALLAR’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KİTAP VE TATLI İKRAMI

MUSTAFA ALLAR’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KİTAP VE TATLI İKRAMI
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, sağlık çalışanlarına kitap ve tatlı ikramında bulundu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin ile beraber Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İrfan İlter'i ziyaret ederek, Gerede Devlet Hastanesi başta olmak üzere; ilçede bulunan tüm sağlık kurumlarının çalışanlarına Gerede’li Fatih Türker’in yazdığı ‘’Erik Ağacı’’ isimli Kitap ve Tatlı ikramında bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İrfan İlter, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın sadece bugün değil her zaman yanlarında olduğunu ve kendileri tarafından iletilen hiçbir isteğin geri çevrilmediğini dile getirerek, teşekkür ettiğini ifade etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile Gerede Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. İrfan İlter'i ziyaret ettik. Başhekimimizin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza tatlı ve kitap hediye ettik. Büyük özveri ve gayret ile özellikle pandemi döneminde; mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramlarını kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum”

TOMOGRAFİ CİHAZI GELİYOR

Ayrıca ziyarette tomografi cihazı eksikliği gündeme geldi. Belediye Başkanı Mustafa Allar kendilerine vatandaşlardan bu konuda çok şikâyet ve talep geldiğini belirtti. Başhekim İrfan İlter iletilen taleple ilgili “Vatandaşlarımız haklı. Cihazımız arızalandı bizde hemen Bakanlığımıza ilettik. Şu anda yeni bir tomografi cihazı ile ilgili alım çalışmaları başladı inşallah Nisan ayı sonuna kadar hizmete girmiş olacak, vatandaşlarımızdan bizi anlayışla karşılamalarını istirham ediyoruz, sorunun çözülmesine çok az kaldı” şeklinde konuştu
Etiketler: bolu haberler