Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUSTAFA ALLAR, KADIN ESNAFLAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

MUSTAFA ALLAR, KADIN ESNAFLAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede’de Çarşı ve Hal Pazarında esnaflık yapan kadınlar ile Gerede Belediyesi ev sahipliğinde Esentepe Sosyal Tesisinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Gerede AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Çevik ve Yönetim Kurulunun organize ettiği kahvaltıda kadın esnaflar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Allar, kadın esnaflara Gerede Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile projeler hakkında bilgiler verdi. Akabinde; kadın esnaflar tarafından kendisine iletilen istek ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, kendisine yöneltilen istek ve talepleri tek tek not aldırarak gereğinin yapılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, “İlçemizde Çarşı ve Hal Pazarı bölgesinde esnaflık yapan değerli bayan Esnaflarımızı Esentepe Sosyal Tesis Binamızda ağırladık. Değerli esnaflarımıza yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlattık, esnaflarımızdan gelen istek ve talepleri dinleyerek notlarımızı aldık. Değerli esnaflarımıza ve organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Şule Çevik ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ve buna benzer esnaf ve vatandaşlarımız ile birlikte yapacağımız organizasyonlarımız periyodik aralıklarla devam edecek” dedi.

Etiketler: bolu haberler