Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MÜSİAD 214 ÇOCUĞUN BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLDU

MÜSİAD 214 ÇOCUĞUN BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Bolu Şubesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet giydirilmesi organizasyonu düzenlendi.

Kurulduğu günden bu güne iş adamları derneği vasfının yanında, Bolu’da bir çok sosyal yardımlaşma faaliyetine de imza atan MÜSİAD Ramazan Bayramı öncesi üzerine düşen görevi yine yerine getirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden selamet olan Ramazan-ı şerifi idrak ediyoruz. Allah cümlemizi Ramazan Bayramına kavuştursun. Bolumuzda ikamet eden ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz ve mülteci kardeşlerimizin Ramazan Bayramı öncesi bayram sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu doğrultuda kısa sürede hayırseverler ile hızlı bir çalışma yaptık. Yaptığımız çalışma sonucunda güzel de bir bütçe toparlayıp organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Hem bu organizasyonun gerçekleşmesinde görev alan Hanım Komisyonumuza, hem de organizasyonumuza ciddi destekler veren üyelerimize ve Bolu’lu hayırsever kardeşlerimize minnet duygularımı sunuyor, sonsuz teşekkürler ediyorum”

“BU MUTLULUK HERŞEYE DEĞİYOR”

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun; “Bolu’da bu uygulamayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu yıl 214 çocuğun bayram sevincine ortak olmaya çalıştık, umarım başarılı olduk. MÜSİAD önümüzdeki bayramlarda bu sayıyı artırarak her çocuğun bayramı bayram tadında yaşamayı daha çok mutlu olmayı hak ettiğini düşünüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor. Yüce Allah’tan yapmış ve yapacağımız hayırlarımızı kabul etmesini temenni ediyor. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.