Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Muhtarlardan MHP Bolu İl Başkanlığına ziyaret

Muhtarlardan MHP Bolu İl Başkanlığına ziyaret
Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneğinden, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran'a hayırlı olsun ziyareti.

İl Başkanı Cihan Başaran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek başkanı Ilhami Otacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP il binasında bir araya geldiler. Genel seçimlerin girmesiyle hayırlı olsun ziyaretini seçim sonrasına bıraktıklarını ifade eden İlhami Otacıoğlu, MHP Bolu İl Başkanı ve Teşkilatının Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında elde ettiği başarıyı da tebrik etti.

 

MHP İl Başkanı Cihan Başaran " 27 Nisan 218 tarihinde, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Görevine Seçildim. Hemen ardından da seçim süreci başlamasıyla, tebrik ziyaretlerine ayıracak vaktimiz olmadı. Seçim süresince sahada teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımızın seçimleri kazanması ve MHP'nin başarısı için çalıştık. Çalışmalarımızın karşılığını da Cumhur İttifakının % 52 oy ile seçimi kazanmasıyla çok şükür aldık. Bu gün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu görevinin başında. Bu başarıda Bolu MHP Teşkilatları olarak emeğimiz var. Değerli muhtarlarımızın ve halkımızın emeği ve desteği var. Bizlere inanan ve desteğini esirgemeyen kıymetli Bolu halkına şükranlarımı sunuyorum.