Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Muhasebeciler meslektaşlarını ziyaret etti

Muhasebeciler meslektaşlarını ziyaret etti
“Muhasebeciler Haftası” etkinlikleri kapsamında Bolu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ilçelerdeki meslektaş ve stajyerlerini ziyaret ettiler.


“Muhasebeciler Haftası”  kapsamında Bolu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri ilçelerde bulunan meslektaşlarını ziyaret ettiler. Oda Başkanı Yüksel Ceylan, Oda Sekreteri İlkay Bağatır, Oda Saymanı Cihan Özzevtci ve Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Genç ziyaretlerine; ilk önce Mudurnu ilçesinden başladılar, Taşkesti ve Göynük ile devam ettiler.

Ertesi gün yönetim kurulu olarak ilk önce Yeniçağa İlçesindeki meslektaşlar ziyaret edildi. Akabinde Gerede Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Yiğit’e bir ziyaret gerçekleştirildi. Gerede Vergi Dairesi Müdürü ziyaretinden sonra Gerede’deki Meslektaş ve Stajyerler ile öğle yemeğinde bir araya gelindi.

Bolu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu son olarak; Mengen İlçesindeki Meslektaşlarını da ziyaret ederek, ilçe ziyaretlerini tamamlamış oldu.

Oda Yönetimi bu ziyaretlerde, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak; meslektaş ve stajyerlerine teşekkür etti.