Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUAYTHAI TAKIMINDAN ALTIN KEMER

MUAYTHAI TAKIMINDAN ALTIN KEMER
Türkiye Muaythai Federasyonu ve İstanbul İl Temsilciliği 2019 yılı faaliyet programında yer alan Minikler, Yıldızlar Gençler ve Büyükler Ramazan Çeliktürk Muaythai Özel Gala Turnuvası 06-07 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapıldı.

Söz konusu özel turnuvaya Belediyespor Muaythai takımı ve takım antrenörü Emrah Sarıcaer nezaretinde 8 sporcu ile katıldı. Amatör ve Profesyonel olarak iki klasmanda mücadele eden sporculardan profesyonel olarak ilimizi temsil eden 60 kg da Gamze Gül İranlı rakibini 2. Rauntta nakavt ederek altın kemerin sahibi oldu.

Aynı şekilde 63,5 kg da Aybars Başar bir çok şampiyonluğu bulunan oldukça tecrübeli İranlı rakibine yenilerek altın kemere veda ederek kupa ile yetindi. İki klasmanda toplamda 1 Altın Kemer,1 Kupa,5 Altın ve 2 Gümüş alarak İstanbul’a damgasını vurdu.

Bolu Belediyespor takım antrenörü Emrah Sarıcaer yaptığı açıklamada; “İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde sporcularımla beraber temsil ettik. Bizim içinde tecrübe niteliği taşıyan bu özel turnuvada gerekli notlarımızı aldık. Şimdiden birçok başarı birbirini takip edecek. Müsabakalarda bayrağımızı, ilimizi ve kulübümüzü temsil eden tüm sporcularımı tebrik eder, bu başarıları almamızda yanımızda olup maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kuyumcu Sn. Metin Apaydın Bey’e,Taşkesti Su Pazarlama Müdürü Sn. İbrahim Atlı Bey’e ve değerli sporcu velilerimize çok teşekkür ederim” dedi.