Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MOTORİNE İNDİRİM! BU GECE YARISI POMPAYA YANSIYACAK!

MOTORİNE İNDİRİM! BU GECE YARISI POMPAYA YANSIYACAK!
Döviz kurlarındaki dalgalanma ve brent petrol fiyatları nedeniyle akaryakıt ücretlerindeki değişim sürüyor. Bu nedenle Türkiye'de akaryakıt ücretleri bir iniyor, bir çıkıyor. Motorine 15 Mart 2023 Çarşamba günü (bu gece yarısı) itibariyle 71 kuruşluk indirim geliyor.

Haber: Aslı Akış

Araç sürücülerini yakından ilgilendiren benzin ve motorin fiyatları da hafta içinde çok kez değişime uğruyor.  Motorine gece yarısından itibaren indirim geliyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

BRENT PETROL 80 DOLAR SEVİYESİNE DÜŞTÜ

Brent petrol 80 dolar seviyesine düştü Son olarak sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iniş ve çıkışlı devam eden fiyatlarla ilgili araç sahiplerini sevindiren bir haber geldi. Brent petrol fiyatı 80 dolar seviyesine kadar geriledi.

MOTORİNE 71 KURUŞ İNDİRİM

Bu kapsamda bu gece yarısından itibaren motorin grubunda 71 kuruşluk indirim bekleniyor. Benzin grubunda ise herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

BOLU’DA GÜNCEL FİYATLAR

Bu indirimle birlikte Bolu’da litre fiyatı ortalama 21,96 liradan satılan motorin 21,25 liraya düşecek.  Benzinin litresi ise ortalama 20,81 liradan satılıyor.
Etiketler: bolu haberler