Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MOBİL YIKAMA ARACI BASIN MENSUPLARINA TANITILDI

MOBİL YIKAMA ARACI BASIN MENSUPLARINA TANITILDI
Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay hizmete alınan Mobil Yıkama Aracı, uygulamalı olarak basın mensuplarına tanıtıldı.


Yukarı Çarşıda yapılan uygulamada, mobil yıkama aracı ile duvar yazısı, afiş ve çöp konteyneri temizliği yapıldı.

MEHMET FATİH YALINIZ

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay hizmete alınan Mobil Yıkama Aracının tanıtımı yapıldı. Yukarı Çarşıda yapılan uygulama ile basın mensuplarına tanıtılan araçla, duvar yazısı, çöp konteyneri ve afiş temizliği yapıldı. Basın mensupları için yapılan uygulamaya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gülden Özaydın, Belediye Başkan Yardımcıları Feridun Yılmaz ve Rasim Özdemir ile basın mensupları katıldı. Aracın tanıtımı için yapılan uygulamada, duvar yazılarının ve afişlerin temizlendiği gözlemlendi.

Mobil yıkama aracı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben beğendim. Şunu da görmüş olduk, yüzey de kirlenmiş, temizlenince yeni yapılmış gibi görünüyor. Bunu yol çizgilerimize de uygulayabileceğiz. Önemli bir kısmı üzerindeki tozdan dolayı işlevini kaybetmiş. 3 boyutlu yaya geçitlerimiz de var burada da göreceğiz. Vatandaşlarımız bu tür duvar yazıları ile ilgili 444 26 58’e ihbarda bulunabilirler. Bundan sonra bu imkana da sahip olduk. Vatandaşlarımızdan şunu rica ediyoruz, kimse salonunun duvarına yazı yazmıyor. Sokaktaki duvara da yazmasın. Siyasi sloganlara da kim olursa olsun, duvarlarda izin vermeyeceğiz. Siyasi sloganlar sadece seçim zamanında billboardlarda ve gösterilen diğer yerlerde yapılabilir.”