Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİNİKLERİN UNUTULMAZ YILSONU GÖSTERİSİ

MİNİKLERİN UNUTULMAZ YILSONU GÖSTERİSİ
Bolu Sakarya İlkokulu yılsonu etkinlikleri Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleşti. Minikler yeteneklerini sergiledi, eğlenirken öğrendi, neşeleri salonu doldurdu.

Haber: Cansu Gürz

Kamera: Yasin Celal Torun

Etkinliğe,  Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Sakarya İlkokulu müdürü Hasan Allar,  öğretmenler, minik öğrenciler ve veliler katıldı.

 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan yılsonu etkinliğinde ilk olarak Sakarya İlkokulu müdürü Hasan Allar konuştu.

“EĞİTİM – ÖĞRETİM SÜRECİNİN TELAFİSİ YOK”   

Allar, eğitimin ciddi bir süreç olduğunu vurgulayarak;  “2021-2022 Eğitim ve öğretim yılının son dönemine gelmek üzereyiz. Bizler Sakarya İlkokulu olarak gerek kulüp çalışmalarımızla gerek görsel sanatlar, resim, müzik ve spor etkinliklerimiz sürecinde öğrencilerimize başarılı oldukları alanları, yeteneklerini ortaya çıkarabilmek için okulumuzda birçok etkinlik ve faaliyet yürütmekteyiz. Bugün de bunları öncelikle 1. Sınıflarımızda okuma-yazma şöleniyle birlikte 2.sınıflarımızla birlikte uyguladığımız görsel sanatlar programı aynı zamanda çeşitli müzik aletleriyle beraber öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaları hep birlikte sergileyeceğiz. Biz şunun farkındayız değerli velilerimiz; eğitim – öğretim sürecinin telafisi yok. Telafisi olmayan bir şeyi sonrasında koordine etmenin ne kadar zor olduğunda farkındayız. Biz de Sakarya İlkokulu olarak öğrencilerimize eğitim- öğretim süreçlerinde hem akademik manada hem sosyal hem kültürel hem de sportif faaliyetlerde her türlü fırsatı, imkanı ve süreci sağlamaktayız” şeklinde konuştu.

MİNİKLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

Okul müdürü Allar’ın konuşmasının akabinde program, müzik grubunun eğlenceli performansıyla devam etti. Etkinlikte okul öğrencileri; dans, ritim, halk oyunları, tiyatro ve piyeslerle yeteneklerini sergiledi.

EĞLENİRKEN ÖĞRENDİLER

Okul öğrencileri tarafından sergilenen gösteride minikler; hayvan sevgisi ve meslekler konusunu işledi, oynadıkları piyeste tutumlu olmanın önemini vurgulayarak arkadaşlarına örnek oldu.

ÇOCUKLARIN NEŞESİ SALONU DOLDURDU

Cıvıl cıvıl enerjileriyle ‘Veli Toplantısı’ adlı tiyatro oyununu sergileyen minikler, esprileri ve yetenekleriyle göz doldurdu.
Etiketler: bolu haberler