Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİNİKLER ATA’YI ANDI

MİNİKLER ATA’YI ANDI
Tüm okullarda olduğu gibi Gülçiçek Hatun Anaokulu Parlayan Yıldızlar sınıfı öğrencileri de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hazırlanan programda andı. Siyah giyinen minikler anma köşesine çiçekler bırakıp sevgi ve bağlılıklarını gösterdi.

Gülçiçek Hatun Anaokulu öğrencileri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için hazırladığı programda andı. Tüm öğrenciler sabah evlerinde göğsünde Atatürk resmi olan siyah kıyafetlerini giyip okulda buluştu.

“KALBİMİZDE HER YERDESİN”

Okul girişinde Atatürk için hazırlanan köşede saat 09.05'te öğretmenleri ile birlikte iki dakikalık siren eşliğinde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı söyleyen öğrenciler sınıflarında hazırladıkları programı gerçekleştirdi.

ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Gülçiçek Hatun Anaokulu Parlayan Yıldızlar sınıfı öğrencileri de Nazife Başbağcı ve Sevda Ateş eşliğinde sınıflarında hazırladıkları panolarında fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

Sabah yanlarında getirdikleri çiçekleri çocuklar Atatürk büstüne bırakıp Atası'na olan sevgi, saygı ve bağlılıklarını gösterdi.

Her sınıfın öğrencilerinin hazırladığı programda çekilen fotoğraf ve videolar whatsapp gruplarında ve sosyal medya üzerinden yayınlanarak velilerle paylaşıldı.


Etiketler: bolu haberler