Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MİNİK ELLER, BÜYÜK EMEKLER” SERGİSİ AÇILDI

“MİNİK ELLER, BÜYÜK EMEKLER” SERGİSİ AÇILDI
Bolu Atatürk İlkokulu, öğrencilerinin hazırladıkları “Minik eller, Büyük Emekler” sergisi açıldı.


“Minik eller, Büyük Emekler” sergisinin açılışına, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, Şube müdürleri Recep Nuri Kaçmaz ve Levent Şener, okul Müdürleri, öğrenciler veliler ve davetliler katıldı.

Bolu Atatürk İlkokulu 1.ve 2.sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenlerinin birlikte hazırladıkları çalışmaların Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ndeki sergi,  geçtiğimiz gün açıldı.

Bolu Atatürk İlkokulu Müdürü Fuat Bayramoğlu açılışta yaptığı konuşmada “Hepinize sergimize geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Eğitim olarak veliler ve öğrencilere imkân verildiğinde, ahşap atıklardan 125 nefis eser ortaya çıktı.  Atık kavramı artık bütün dünyanın önemsediği bir kavram olarak yerini aldı. Bizler okulumuzda da atık adına, eğitimi ve davranışları rehber edindik” dedi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen ise “Sizleri tebrik ederim. Büyük bir başarıya imza atmışsınız. Atıkların değerlendirilmesinde Valiliğimiz ve Belediyemiz çok ciddi hamleler yapıyor. Okullarda da bunu görüyor ve gelecek adına seviniyoruz”  diye konuştu.

Açılışı yapılan sergi daha sonra davetliler tarafından gezilerek öğrencilerin yaptıkları eserler tek tek incelendi.