Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİNİK DOKTORLAR BAYRAMLARINI SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE KUTLADI

MİNİK DOKTORLAR BAYRAMLARINI SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE KUTLADI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandeminin kahramanları sağlık çalışanlarıyla birlikte kutlayan çocuklar hem hayallerini gerçekleştirdi hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Sakarya İlköğretim Okulu 2’inci sınıf öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentte bulunan bir hastanede pandeminin kahramanları sağlık çalışanlarıyla birlikte kutladı. Türk bayraklı tişörtleriyle hastaneye gelen öğrenciler, doktor önlüklerini giyerek hastanede çalışan doktorları tek tek ziyaret etti.

“ZİYARET ETTİKLERİ DOKTORLARI MUAYENE ETTİLER”

Doktorlara kendi alanlarında merak ettikleri soruları soran öğrenciler, 1 günlüğüne doktor olarak ziyaret ettikleri doktorları muayene ettiler. Hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü söyleyen minik öğrenciler, unutamayacakları bir bayram yaşayarak hastaneden ayrıldılar.

“HEPSİ DOKTOR ÖNLÜKLERİYLE GELDİ”    

Hastanenin Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz; “Öğretmenimiz bu yıl bayramlarını hastanede kutlamak istediklerini, çocuklara hastaneyi gezdirmek istediklerini söyledi. Özellikle pandemi döneminde canla başla çalışan teşekkür mahiyetinde çocuk bayramını hastanede kutlamak istediklerini söylediler. Biz de seve seve kabul ettik. Çocuklarımız hastaneye geldiler. Poliklinikleri gezdirdik. Doktorların yanlarına gittik. Doktorlarımızın meslekleriyle ilgili sorular sordular. Bazı polikliniklerde çocuklarımız doktorları muayene ettiler. Hepsi doktor önlükleriyle gelmişti. Hayallerinde doktor olmak varmış. Hayatlarının en güzel gününü yaşadıklarını söyleyerek hastaneden ayrıldılar” dedi.

Etiketler: bolu haberler