Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİLLİ PİYANGO'DA BÜYÜK İKRAMİYE 100 MİLYON LİRA!

MİLLİ PİYANGO'DA BÜYÜK İKRAMİYE 100 MİLYON LİRA!
Milli Piyango için hayaller kurulmaya başladı. Yılbaşına sayılı günler kala, Milli Piyango bileti almak isteyen vatandaşların bayiler önünde oluşturduğu kuyruk devam ediyor. Büyük ikramiye bu yıl 100 milyon TL olarak belirlenirken Bolu’da da vatandaşlar zengin olma hayaliyle bilet bayilerine koştu.


Haber: Aslı Akış

Bir yandan yılbaşı heyecanı sürerken diğer yandan yılbaşı çekilişi için heyecan da son derece yüksek. Yılbaşı çekilişine sayılı günler kala,  Milli Piyango biletleri satışları sürüyor, Milli Piyango bayilerinde ise yoğunluk yaşanıyor. Biletlerin yüzde 80'i tükendi. Vatandaşlar 100 milyon lira ikramiyeyi kazanmak için hem bayilere hem de millipiyangoonline.com internet sitesine akın ediyor.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam biletin de 100 TL'den satıldığı piyango bayilerinde, en çok çeyrek bilet satışı yapılıyor.

Online platformlardan da satışı yapılan çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam bilet ise 100 liradan satılıyor. Kentte soğuk havaya rağmen bilet almak için evlerinden çıkan Bolulular, tercihlerini yaklaşık 38 yıldır Belediye Meydanı üzerinde Milli Piyango bileti satan bayilerden yana kullandı.

“MÜŞTERİLERİMİZ BİZİ TERCİH EDİYORLAR”

Eldemir Büfe 08 işletme sahiplerinden Emre Eldemir, müşteri memnuniyetinden bahsederek, biletlerin çoğunun tükendiğini söyledi. Eldemir;  “Satışlarımız son yıllara göre daha hızlı bir şekilde devam ediyor.  Şu anda kadar biletlerin yaklaşık yüzde 80’eden fazlası tükenmiş durumda. Son yıllarda özellikle 1 milyon ve daha yüksek ikramiyeyi burada verdiğimiz için müşterilerimiz de bizi tercih ediyorlar ve şehir dışından gelip bizden bilet alan müşterilerimizde var” dedi.

“HERKESİN KENDİNE GÖRE HAYALLERİ VAR”

Bilet alan her müşretinin kendine göre hayali olduğundan bahseden Eldemir;  “Vatandaşlar tabi kazanmak için alıyor bileti. Ama herkesin kendine göre hayalleri var. Arsa, ev, araba kimisi 100 milyon çıksın onun 90 milyonunu burs olarak dağıtacağım diyor. İnşallah hayırlı olan bir kişiye çıkar. Parayı güzel bir şekilde değerlendirecek, özellikle istihdamın az olduğu bu dönemde istihdam sağlayacak bir müşterimize kazandırmayı düşünüyoruz.  Pandemi dönemi olmasına rağmen geçtiğimiz yıllara göre satışlarımız %20 daha fazla” şeklinde konuştu.  

“BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE”

Bilet fiyatları hakkında da bilgi veren Eldemir; “ Tam bilet 100 TL, yarım 50 TL, çeyrek bilet 25 TL. en çok çeyrek bilet satılıyor.  Biletlerin %80’i tükenmiş durumda çok az bilet kaldı. Son 1-2 güne bilet kalmayabilir. İnşallah Bolumuza hayırlı bir şekilde çıkmasını istiyoruz.

“EV,ARABA ALMAK İSTİYORUM”

Setenay Can;  “Tam bilet aldım. 100 milyon bana çıkarsa Ev, araba almak istiyorum” dedi.

“BEKLENTİM ÇIKMASI YÖNÜNDE” 

ikramiyenin kendisine çıkması durumunda hayallerini paylaşan Engin Özdemir;  “ 100 milyon çıkarsa ilk önce kendimize ev alırım, arkadaşlarımıza yardımcı oluruz.  Beklentimiz çıkması yönünde ama nasip.  Ben biletlerimi bu gişeden alırım, şanlı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler