Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEPE'DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEPE'DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI
Bolu Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe mesajında; “Sevgili öğrenciler, değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerimiz,2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı’na başlamanın mutluluğunu, sizlerle birlikte idrak ediyoruz.

Akşamdan siyaha boyadığım pabuçlarım, anacığımın elleriyle ütülediği okul formam, itinayla kaplayıp çantama yerleştirdiğim defterlerim dün gibi aklımda. Her yeni öğretim yılında, okula ilk kez başlayan minik kalplerin atışını duyuyor ve o kalplerin sorumluluğunu taşıyorum.

Evrak çantamla evimden çıkıp okula gittiğim günlerin hatırası ve tebeşir kokusuna duyduğum hürmetle, en az meslektaşlarım kadar heyecanlıyım. Öğretmenlik mesleğine vatanımıza, bayrağımıza, milletimize bağlılığımızla bağlıyız.

İlk, orta ve lise kademelerinin her birinde okuyan birer evlat sahibi baba olarak, ben de bir veliyim. Velilerimizin kaygılarını anlıyor, endişelerini paylaşıyor ve tüm bunların ortadan kaldırılması için ekibimle birlikte dur-durak bilmeden çalışıyoruz.

“YENİ AÇILAN İKİ LİSEMİZ BOLUMUZA HAYIRLI OLSUN”

Bugün yeni açılan iki lisemizde, Turgut Özal Anadolu Lisesi ile Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nde de ders başı yapılıyor. Bolumuza hayırlı olsun.

“KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKAN BİREYLER YETİŞTİRMEK HEDEFİMİZDİR”

Sorgulayan, özgür düşünen, dijital okuryazarlığı ve yabancı dili gelişmiş, 21.yüzyıl becerilerine, STEM yaklaşımına, kodlama ve robotiğe hâkim, beceri atölyeleri vasıtasıyla yaşamın her alanında kendini idame ettirebilecek donanımda, aynı zamanda örf ve adetlerimizi yaşatarak kültürümüze sahip çıkan bireyler yetiştirmek başlıca arzumuz ve hedefimizdir. Bu vesileyle, yeni eğitim-öğretim yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.