Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Milli Egemenlik İlkokulu , Güvenli İnternet Günü'nü kutluyor

Milli Egemenlik İlkokulu , Güvenli İnternet Günü'nü kutluyor
Milli Egemenlik İlkokulu , kurucusu öğretmen Şeyma Şek Balandı'nın olduğu LET'S CODE TOGETHER projesi kapsamında Güvenli İnternet Günü'nü Kutluyor.
Milli Egemenlik İlkokulu ,  LET'S CODE TOGETHER projesi kapsamında  Güvenli İnternet  Günü'nü Kutluyor. Milli Egemenlik İlkokulu , LET'S CODE TOGETHER projesi kapsamında Güvenli İnternet Günü' ne farkındalık oluşturmak için öğrencileriyle çeşitli etkinlikler yaptılar. Ayrıca proje ortağı olan diğer öğretmenlerin Güvenli İnternet Günüyle alakalı iş birlikçi olarak yazdıkları şarkı sözleri öğrenciler tarafından rap tarzında seslendirdiler Yine projeye ortak olan diğer okulların öğrencilerinin fotoğrafları ile video klip yapılıp ortak bir afiş oluşturdular.

Milli Egemenlik İlkokulu, Güvenli İnternet Günü'nün önemin değinerek, İnternet dolaşımı sırasında güvenli bağlantı, çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmaları ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak büyük önem taşıdığını ve Güvenli İnternet Günü Türkiye’de ve dünyanın birçok noktasında bu noktalara dikkat çekmek için kullanıldığını belirtti.