Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANINDAN BAKAN KASAPOĞLU'NA ZİYARET

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANINDAN BAKAN KASAPOĞLU'NA ZİYARET
AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Bolu’ya yapılacak yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Yapılan görüşmede Bolu’nun uzun süredir atıl şekilde beklediği Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, ziyaretin ardından paylaşımda bulunarak; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelerek ilimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı hızla sürerken yeni yatırımlar ve ödenekler için var gücümüzle çalışmaya devam!” ifadelerini kullandı.

“HAYATA GEÇİRİLMESİ DÜŞÜNÜLEN PROJELERİ İSTİŞARE ETTİK”          

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Sayın Milletvekillerimizle birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığının ilimizde yürüttüğü yatırımları ve hayata geçirilmesi düşünülen projeleri istişare etmek üzere Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldik” dedi. 

Etiketler: bolu haberler