Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MİLLETVEKİLİ MAVİŞ BOLU’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ MAVİŞ BOLU’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gençlik Hizmetleri Programı kapsamında Seben, Yeniçağa, Gerede ve Dörtdivan belediye başkanlarına ziyarette bulundu. Maviş’ e ziyaretlerinde AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay eşlik etti.


Haber: Aslı Akış

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti İlçe belediye başkanları ziyaretleri kapsamında ilk olarak Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak’ı ziyaret etti. Seben İlçe Başkanı Fehmi Çınar ve Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak'tan Teşkilat ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Nurettin Doğanay ile birlikte Yeniçağa ilçesini de ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş burada da Yeniçağa İlçe Başkanı Uğur Şahin ve Yeniçağa Belediye Başkanız Recayi Çağlar'dan Teşkilat ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak istişarede bulundu.

Dörtdivan İlçe Başkanlığı ve Dörtdivan Belediyesini ziyaret eden Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İlçe Başkanı Hasan Ural, Belediye Başkanı Hamza Efe, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri Programı kapsamında ilimize ziyaret gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş son olarak Gerede İlçemizi ziyaret ederek; İlçe Başkanı İsmail Çetin, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensuplarıyla istişarede bulundular.

DOĞANAY TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Gençlik Hizmetleri Programı kapsamında ilimize ziyaret gerçekleştiren Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve Sinop Milletvekilimiz Sn Nazım Maviş ile birlikte sırasıyla; Seben, Yeniçağa, Dörtdivan, Gerede İlçelerimizde Teşkilat Mensuplarımızla bir araya geldik.

Öncelikle yoğun bir program temposu içerisinde Bolu'muza teşrif ederek bizlere tecrübelerini paylaşan Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş'e şahsım ve Teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum.

Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilçelerimize AK Parti hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini sunan İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve Teşkilat Mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Etiketler: bolu haberler