Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’DE KONRGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

MHP’DE KONRGRE SÜRECİ BAŞLIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatları 13. Olağan Kongrelerini yapmak üzere çalışmalara başladı. Ekim ayı sonuna kadar tamamlanması planlanan ilçe kongreleri için Ankara’ya giden MHP İl Başkanı Cihan Başaran ve İlçe Başkanları, MHP Genel Merkezinden kongre talimatlarını alarak hazırlıklara başladı.

Haber: Aslı Akış

Salgını nedeniyle maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına hassasiyetle uyularak MHP genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda covid-19 Milliyetçi Hareket Partisi Bolu ilçe kongreleri 1 Ekim Perşembe gününden itibaren başlıyor.

“KONGRE SÜREÇLERİNİ BAŞLATTIK”          

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatları 13. Olağan Kongreleri hakkında açıklamada bulunan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran; “2020 yılı Mart ayında yapılacak olan MHP 13. Büyük Kurultayı hazırlıkları bütün illerde heyecanla devam ediyor. Bolu için, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın talimatlarını alarak, ilçe teşkilatlarımız için kongre süreçlerini başlattık. İlçe başkanlarımız kongre tarihlerini belirleyerek hazırlıklarını yapacaklardır.

“MASKE,  MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYULACAK”          

Covid 19 virüs salgını nedeniyle tedbirlerin yoğun bir şekilde alınacağı ilçe kongrelerine maske mesafe ve temas kurallarına titizlikle uyulacaktır. Kongreler sadece oy kullanacak olan delegelerin katılımı ile yapılacak ve salonda sosyal mesafe kurallarına uygun oturulacaktır. Delegelerin sağlığı için her ilçede toplantısında ateş ölçer ve dezenfektan ile yedek maske zorunlu olarak bulunacaktır. Oy kullanma esnasında plastik eldiven kullandırılacak ve sonrasında eller dezenfekte edilecektir” şeklinde konuştu.

“İLK KONGRE YENİÇAĞA İLÇEMİZDEN BAŞLAYACAK”

Başaran, Bolu’da yeni bir dönemin başlayacağını vurgulayarak; “İlk ilçe kongremiz 1 Ekim Perşembe günü Yeniçağa ilçemizden başlayacak ve ekim ayı içerisinde bütün kongrelerimiz tamamlanacaktır. 1 Ekim tarihi itibari ile Bolu siyasetine can verecek ve milletimize hizmet edecek kadroları yeniden oluşturmaya başlayacağız. Kongre dönemi ile birlikte, MHP teşkilatları, Bolu’da yeni bir döneme başlangıç yapacaktır.   

“LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’DEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi “ Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin temsil makamıdır. MHP Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin engin bilgeliği, sarsılmaz imanı, büyük devlet adamlığı, milletine hizmet azmi ve hainlere korku veren duruşu ile her gün daha da güçleniyoruz. 50 yıllık siyasi geçmişimizin en büyük dayanağı kutsal davamızın büyüklüğü ve bu davanın ilkelerinden asla ödün vermeden milletimize hizmet etme azmidir. Davamıza olan inançla ve liderimiz Devlet Bahçeli’den aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Bu inançlarımız doğrultusunda ilçe başkanlarımız ve bütün ilçelerimiz ve üyelerimiz, MHP’nin temel taşı olan “ Lider, Doktrin, Teşkilat “ ilkeleri ışığında kongre süreçlerini tamamlayacaklardır. Kongreler ile ilgili talimatlar bütün teşkilat birimlerimize ulaştırılmıştır. Kongre sürecinin Bolu’ya ve MHP teşkilatlarına hayırlar ve başarılar getirmesi dilerim” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler