Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’NİN YENİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKAN AYDIN

MHP’NİN YENİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKAN AYDIN
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensip ve takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Aydın atandı.

25 yıldır severek çalıştığı basın sektörü hayatına 1997 yılında kameraman olarak başlayan Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluru ve parti genel merkezi tarafından Bolu MHP Merkez İlçe Başkanı olarak atandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP teşkilat işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın imzasını taşıyan atama kararında; “Tüzüğümüzün 52. Ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu ili merkez ilçe kurucu yönetim kurulunun Başkanlığınız altında tüzüğümüzün 34. Madde uyarında isimleri yazılı üyelerden teşkil olunması uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

Aydın, geçtiğimiz ayda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı görevinde iken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluruyla MHP Bolu İl Başkanlığına atanan İlhan Durak’ın il yönetiminde yer almıştı.

Milliyetçi-Ülkücü Hareketin pek çok kademesinde görev yapan Aydın, Partisinin bayrağını yükseklere taşımak adına gayret gösterip, gece gündüz demeden yılmadan teşkilat çalışmalarını sürdürdü.,