Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI

MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezin başlattığı “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı kapsamında Mudurnu'da vatandaşlarla bir araya geldi. Geleneksel ahilik duasına katılan MHP’li heyet duanın ardından Mudurnu esnafıyla bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

MHP heyeti Mudurnu ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP İl Başkanlığı tarafından hazırlanan programa Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Genel Merkez MYK Üyeleri Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener ve çok sayıda partili katıldı.

Mudurnu ziyaretinde MHP'li heyet ilk olarak Mudurnu Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından 700 yıllık geleneksel Ahilik esnaf duasına katılan MHP’li siyasetçiler daha sonra Demirciler Çarşısı ve Orta Çarşı'da esnaflarla buluşarak onların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Esnaflara bereketli kazançlar diledi.

Mudurnu’da çok güzel karşılandıklarını belirten MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Bugün Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener’le birlikte Mudurnulu hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onların dertlerini dinleyerek istek ve taleplerini aldık. Burada gördüğümüz yakın ilgi ve alakadan dolayı son derece mutluyuz. Başta Mudurnulu hemşerilerimiz olmak üzere Sayın Milletvekilimize ve MYK üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Etiketler: bolu haberler