Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’DEN BOLU TSO’YA ZİYARET

MHP’DEN BOLU TSO’YA ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl ve Merkez İlçe Teşkilatları tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Bolu Ticaret ve Sanayi Odasına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete, MHP MYK Üyeleri Ahmet Yılmazer ve Abdullah Bahadır Alperen, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve partililer katıldı.

Ziyarette MHP Heyetini Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş karşıladı. Burada bir açıklama yapan Ateş, “Bolu’da çok güzel adaylarımız var. Hangi partiden olursa olsun, çok güzel arkadaşlarımız bu göreve aday gösterilmiş durumdalar. Kendilerine bu yolda başarılar diliyorum. Önemli olan buraya aday olabilmek. bu yolda ben de varım diyebilmek büyük bir özveri. Zor bir görev. Ama onurlu ve güzel bir görev. Belediye başkanlığı yaparken de başkan seçilecek arkadaşın sivil toplum örgütleri ile beraber çalışması gerekmekte. Bundan önce de böyleydi. Bundan sonra da böyle olur. Biz belediyemizi, ilimizi kalkındırmak için gereken ne varsa varız. Sizlerin de özellikle iş dünyasını temsil eden bizleri ziyaret etmeniz iş dünyasına bakış açınızı gösterir. Sağ olun, bizleri onore ettiniz.” dedi.

Ziyarette bir konuşma da MHP MYK Üyesi Ahmet Yılmazer yaptı. Yılmazer şöyle konuştu; “Özel sektör imkan verilirse kabiliyete sahiptir. Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluştaki amacı, önce milletim ve devletim, sonra partim ve ben. Kaya gibi bir MHP iş dünyasının yanındadır. Ekonomi sizin elinizde. Devlet kendi eli ile bir şey kazanmaz sizin kazancınız çok önemli.” dedi.

Yılmazer’in ardından MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen konuştu. Alperen şunları söyledi; “Yerel bazda, esnafın kalkınması, belediyenin desteklemesi ile olur. Üretken bir belediyecilik, MHP’nin şiar edindiği kavram Bolu’ya yerleştiği zaman, ticaret ve sanayi odası da görecektir ki Bolu’da bir şeyler değişmeye başlayacak. Şimdiye kadar Bolu CHP ve AK Partili belediyelerle yönetilmiş. Milliyetçi Hareket Partili bir belediyeyi merkez anlamında görmedi. Biz iddialıyız. Biz üretken belediyeciliği her haneye uygulayacak şekilde çalışmalar yapıyoruz ve yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisinin sahip olduğu belediyelere bakmak yeterlidir. Bolu Milliyetçi Hareket Partili bir belediye ile ileri gidecek. Bunu hep birlikte Allah nasip ederse, Bolu halkımız bize destek verirse bunu yaşayacağız. Bolu’da ciddi anlamda bir belediyecilik yok. Yolları, sokakları, caddeleri, altyapısı. Bu manada, Milliyetçi Hareket Partili bir belediye olsaydı, böyle bir Bolu olmazdı.” diye konuştu. 

Etiketler: