Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP'DEN BOGİAD'A ZİYARET

MHP'DEN BOGİAD'A ZİYARET
MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran ile birlikte Bolu Genç İş Adamları Derneği’ni (BOGİAD) ziyaret etti. Yönetim kurulu ve üyeleri ile gerçekleşen ziyarette, Bolu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran ile birlikte Bolu Genç İş Adamları Derneği’ni (BOGİAD) ziyaret etti. Yönetim kurulu ve üyeleri ile gerçekleşen ziyarette, Bolu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, MHP’nin Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan ve Bolu’nun genç iş adamları bir restoranda bir araya geldi. Genç İş Adamları Dernek Başkanı Okan Kayışoğlu tarafından ağırlanan MHP’liler Bolu ekonomisi ve siyaseti hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan kendisini BOGİAD üyelerine tanıttı. Doğan, “Değerli arkadaşlar 45 yıldır ülkücü hareketin içindeyim. Ben yokluk görmüş, bugünlere kendi emeğimin karşılığı ile gelmiş biriyim. Bu kutlu yolda attığım her adım Bolu için olacak. Sevdamız Bolu, davamız Bolu insanının kalkınması ve daha mutlu yaşamasıdır.” ifadelerini kullandı.