Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’DE 6 YENİ İSİM ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP’DE 6 YENİ İSİM ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
14 Mayıs Genel seçimleri öncesi İlimizde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. İlimizde Milletvekili aday adaylığı başvurusu konusunda ilgi gören siyasi partilerden olan MHP’de 6 yeni isim aday adaylığı başvurusu yaptı.

21 Mart Salı günü Milletvekili aday adaylık başvurularının sona ereceği Milliyetçi Hareket Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Aday adaylığı başvurusu konusunda ilgi gören siyasi partilerden olan ve şu ana kadar 5 ismin aday adaylığını açıkladığı Milliyetçi Hareket Partisi’nde Bilal Erdal, Cenan Baygın, Ahmet Erbay Tuncel, Fatih Soyaydın, Filiz Yağlıoğlu ve Orhan Samurkaş da aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İşte aday adaylığı başvurusu yapan 6 yeni isim:

BİLAL ERDAL;

1967 Gerede doğumlu Bilal Erdal evli ve 4 çocuk babası. 1989 yılında Gerede Gerkonsan A.Ş.’de işe başlayan Bilal Erdal, 2004 yılında özelleştirme kapsamından Halk Bankası’na geçiş yaptı. 2017 yılında Halk Bankası’ndan emekli olan Erdal, 1989-1996  yılları arasında Gerede Bizim Ocak(Ülkü Ocakları) temsilciliği, 2.Başkanlık görevi, 1996-20004 yılları arsında Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Sekreterliği, 2.Başkanlığı yaptı. Ayrıca 1998-2003 yılları arasında Gerkonsan A.Ş.’de işyeri sendika temsilciliği ve başkanlığı görevlerinde bulundu.

CENAN BAYGIN;

10 Ocak 1982 Ordu ili Fatsa ilçesi doğumlu Cenan Baygın, ilk, orta ve liseyi Fatsa ilçesinde okudu. 2016-2020 yılları arasında Bolu Milliyetçi Hareket Partisi İl Yöneticiliği görevinde bulunan Baygın, 2023 yılı başından bu yana İl Muhasipliği yapmaktadır. Evli ve iki çocuk sahibi olan Baygın optik sektöründe kendi işletmesiyle hizmet vermektedir.

AHMET ERBAY TUNCEL;

1988 Bolu doğumlu olan Ahmet Erbay Tuncel, ilköğretim tahsilini 50.Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu’nda tamamladı. 2022 2006 yılları arasında Anadolu Teknik Lisesi, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama bölümünde okudu. Mezun olduktan sonra baba mesleği olan Koçum Halı Yıkama firmasında çalışmaya başladı. 2008 yılında evlenen ve  iki çocuk babası olan Tuncel, 2022 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi’ne dahil oldu.

FATİH SOYAYDIN;

1984 Bolu doğumlu Fatih Soyaydın ilkokulu Bolu Kültür İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulu Bolu Canip Baysal Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi (İngilizce)’ni 2010 yılında tamamladı. Daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon Programını tamamlayan Soyaydın, beden eğitimi öğretmeni olabilmeye hak kazandı. 2003 2004 yılları arasında Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi inşaatında Proje teknikeri akabinde teknik ofis sorumlusu sonrasında da şantiye şefi olarak görev aldı. 2004 yılında Dalaman Havalimanı, Dalaman Hilton Oteli ve Pegasus Otelleri inşaatlarında teknik ofis sorumlusu olarak görev alan Soyaydın, 2004-2010 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrencilik yıllarında freelance tasarımcı olarak çalışma hayatına da devam etti. 2013 yılında Fatih Tasarım İnşaat ve Gayrimenkul ŞTİ’yi kuran Soyaydın 2015 yılında şu anki yöneticisi ve ortağı olduğu ForM Mimarlık ŞTİ’yi kurdu ve hem proje hem de inşaat&taahhüt yüklenici firma olarak hizmet vermeye devam ediyor.

FİLİZ YAĞLIOĞLU;

1977 İstanbul Eyüp doğumlu Filiz Yağlıoğlu, aslen Kastamonulu. İlköğretimi İstanbul’da tamamladı. 1992 yılına kadar İstanbul’da ailesi ile birlikte çeşitli ticari faaliyetlerde bulundu. Eyüp Ülkü Ocakları ve MHP Kadın Kolları’nda gönüllü nefer olarak davasına hizmet eden Yağlıoğlu, 1993 yılında Bolu’ya yerleşti. Yine Bolu’ya geldiği günden itibaren gönül vermiş olduğu MHP ve Ülkü Ocakları’nın yönetimlerinde görev alan Yağlıoğlu, 1997 yılında Uğur Yağlıoğlu ile hayatlarını birleştirdi. Eşi ile birlikte MHP ve Ülkü Ocakları’nda hizmet etmeye devam eden Yağlıoğlu çifti, 2 adet ev tekstil üzerine mağaza işletmekte ve aile şirketi olarak çalışmaktadır.

ORHAN SAMURKAŞ;

1988 Bolu Ağaçcılar köyü doğumlu Orhan Samurkaş, lise hayatına kadar tatillerde çalışarak iş hayatına başladı. Abant İzzet Baysal Anadolu Teknik Lisesi Elektronik Bölümü mezunu olan Samurkaş daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümünü bitirdi. 2013 yılında otomobil sektöründe yönetici olarak iş hayatına atılan Samurkaş, 2018 yılında kendi iş yerini açtı ve sürdürmeye devam ediyor. Lise yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi’ne dahil olan Samurkaş, çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2022 yılında Milliyetçi Hareket Partisi yönetimine dahil oldu.
Etiketler: bolu haberler