Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP YENİÇAĞA İLÇE TEŞKİLATI ATANDI

MHP YENİÇAĞA İLÇE TEŞKİLATI ATANDI
Yerel seçimlerde il genel meclisi adayı olarak seçimlere aday olan başarılı esnaf Ersin Baş, MHP Yeniçağa İlçe Başkanı olarak atandı.

Bu pazar günü Yeniçağa'da yapılan, MHP İlçe Başkanları toplantısına da ev sahipliği yapan Ersin Baş, Yeniçağa ilçe başkanlığına atandı. Göreve getirilme töreninde, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran yaptığı konuşmasında; “Değerli dava arkadaşlarım, MHP’nin çok kıymetli üyeleri ve yöneticileri, bu gün Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin onayı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın takdirleri ile Yeniçağa ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak atanmanızı kutlamak için toplandık. Biz sizleri 31 Mart’ta sahada gördük, sizlerin ne kadar başarılı ve azimli olduğunuza şahitlik ettik. Yeniçağa ilçemize çok büyük katkılar sunabileceğinize inandık. İlçe başkanlığına atanan Ersin Baş kardeşimi ve siz değerli yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. İlçe başkanlığı yetki belgesini hayırlara vesile olması ve Yeniçağa’ya hizmetler getirmesi dileklerimle takdim ediyorum.

Değerli dava arkadaşlarım, 31 Mart 2019 tarihinde, Göynük ve Mudurnu ile 2 Belediye Başkanlığı, Gerede ve Göynük ile 2 İl Genel Meclis Üyeliği, 22 Belediye Meclis Üyeliği kazanarak, seçimlerden en büyük başarı ile çıkan parti MHP’dir. Gelecek dönemlerde aynı başarının Yeniçağa'da yaşanabilmesi için canla başla çalışacağınızdan hiç kuşkum yoktur. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Yeniçağa milletvekillerinin çıkarılmasında belirleyici bir güç olacaktır. Yeniçağa’dan başlayıp Bolu’ya sıçrayacak başarılı çalışmalar sizlerin eseri olacaktır “ dedi.

Yeni atanan Yeniçağa İlçe Başkanı Ersin Baş; “Bizleri bu göreve layık gördükleri için sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. İlçe başkanı olarak beni genel merkeze tavsiye eden, bana güvenen kıymetli İl Başkanım, Cihan Başaran’a teşekkür ediyorum. Yeniçağa da yeni bir dönem başlatacağımıza ve MHP’yi Yeniçağa'da başarıya ulaştırmak için çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Törenin ardından MHP İlçe Başkanları toplantısına geçildi. İlçe başkanları ile mali ve hukuki konularda istişarelerde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.