Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP YENİÇAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINA ERSİN BAŞ SEÇİLDİ

MHP YENİÇAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINA ERSİN BAŞ SEÇİLDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa ilçe kongresi yapıldı. Tek liste halinde yapılan kongrede Ersin Baş ilçe başkanlığına seçildi. MHP İl Başkanı Cihan Başaran, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları, İlçe yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımı ile yapılan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Haber: Aslı Akış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Yeniçağa İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleşti. Kongreye, MHP İl Başkanı Cihan Başaran İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrede protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde İlçe Başkanı başkan Ersin Baş seçildi.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Ersin Baş, 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgilererk vererek; “2019 yılında sayın il başkanımız Cihan Başaran’ın bizlere güveni ve tavsiyesi ile MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Edip Semih Yalçın’ın olurları ve  MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin onayları Yeniçağa İlçe Başkanlığı görevine atandık.  MHP teşkilatlarını temsilen ilk defa 31 Mart 2019 da yapılan mahalli idareler seçimlerinde Yeniçağa İl Genel Meclisi adayı olarak sahada çalışmalara başladık. İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana hiç durmadan hizmet etmeye devam ediyoruz.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIK”

Covid 19 virüs salgını başladığı andan itibaren, Yeniçağa da ihtiyaç sahibi 250 aileye yardım kumanyaları ulaştırıldı. Ramazan ayı münasebeti ile çocuklarımızı sevindirmek amacıyla 0-11 yaş arası ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bayramlık giyim ve ayakkabı yardımı ulaştırıldı.

“DESTEKLER ULAŞTIRILDI”

12-20 yaş arası ihtiyaç sahibi gençlerimize de nakdi destek vererek kendi ihtiyaçlarını karşılamaları için destekler ulaştırıldı. Dezenfentan malzemesi yardımlarını ihtiyacı olan ev ve işyerlerine dağıtımını sağladık.

MASKE DAĞITIMI YAPILDI

5000 adet maskeyi Yeniçağa ilçemizde ev ve işyerlerine ulaştırdık. Elimizden geldiğince çalınmadık kapı bırakmayalım diye gayret gösterdik. Bu yardımların karşılıksız ve sadece Allah rızası için hayra dönüşmesinde katkıda bulunan hayır sahibi arkadaşlarımızın, iş adamlarının her birinden Allah razı olsun.

“HEDEFİMİZ YENİÇAĞA İLÇEMİZDE BAŞARILI OLMAK”

İlçe toplantılarımızı pandemi sürecine kadar düzenli yaptık. İl Başkanlığımız ile sürekli istişare ve uyumlu çalışmalar yaptık. Yeniçağa ilçemizin sorunlarını tespit ederek kurumlarda çözümler aradık. Vatandaştan gelen istek ve şikayetleri dikkatle dinleyerek değerlendirdik. Çözebildiğimiz sorunları ilçe yönetimi ile birlikte sonuca ulaştırdık. İl Başkanlığına ulaştırılması gereken konuları ve sorunları İl Başkanımız Cihan Başaran’a ileterek çözüm üretmeye çalıştık.

Göreve geldiğimiz günden bu yana MHP davasının kutsallığına ve büyüklüğüne inanarak çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz Yeniçağa İlçemizde başarılı olmaktır Amacımız Yeniçağa İlçemizin özlediği güzel günlere ulaşmasıdır.

“KONGREMİZ MHP’NE VE BOLU’MUZA HAYIRLI OLSUN”

Bunu başarabilmek için bilge Lider, büyük devlet adamı, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin verdiği manevi güç ile yeniden ilçe başkanlığına ve yönetim kurulu görevine aday olduk. Destekleriniz ve güveniniz ile Yeniçağa ilçemizde MHP teşkilatlarını başarıya ulaştırmak için canla başla çalışacağız. Allah bizimledir. Başaracağız, Ne Mutlu Türküm Diyene. Sayın Divan’a ve sayın kongre üyelerini saygılarımı sunarım. Yeniçağa İlçe Kongremiz MHP’ne ve Bolu’muza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler