Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI FATİH BOZKURT'TAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI FATİH BOZKURT'TAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt Kimdir ?

Ülkücü bir ailenin üç çocuğundan birisi olan Fatih Bozkurt, 1980 senesinde Bolu'da doğdu. Öğrenimine Yıldırım Beyazıt ilköğretim okulunda başlayarak Bolu İmam Hatip Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi ile devam etti. Okulun ardından özel eğitim öğretmeni olan Fatma Bozkurt ile hayatını birleştirdi. Bir kız çocuğu babası olan Bozkurt, doğduğundan itibaren milliyetçi duygularla hareket etti. İş hayatına ilk olarak baba mesleği olan oto sanayide başladı. Ardından sigortacılık ile uğraştı. Renault ve Dacia Bolu bayisinde şube sorumlusu olarak görev yaptı. 36 yaşındayken MHP'de aktif rol oynamaya başladı. Şu anda Bolu Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Bozkurt aynı zamanda gayrimenkul danışmanlığı ve otomotiv sektörüyle ilgilenmektedir.

Siyasete bakış açınız nedir?
Siyaset bir hizmet bilimidir. Siyaset bir yerlere gelme aracı değildir. Siyasete girersem bir yerlere gelirim, bir şeyler elde ederim düşüncesi çok yanlış bir düşüncedir. Siyasete girildikten sonra bir şey olunmaz yada bir yerlere gelinmez. En önemlisi de Siyaset bir meslek değildir. Siyaseti meslek olarak kabul edenlerin ne kadar yanlış yolda oldukları er ya da geç ortaya çıkar.

Fatih bozkurt siyasette nasıl bir kimlik?
Kimliğimiz ve kişiliğimiz geçmişte nasıl ise siyaset hayatında da aynı olur. Bizim bu gün siyasete olmamızda ki gayemiz Bolu’ya değer katmak içindir. Az konuşan, çok iş yapan çalışkan bir yapım var. Bu özelliklerim ile partime ve Bolu’ya değer katmaya çalışacağım.
Kaç yaşından beri siyasette aktif rol oynuyorsunuz?

36 yaşımdan bu güne siyasi parti içindeyim. Bu süreçte il ve ilçe kongreleri geçirdim. Yönetim kurullarında görev aldım. Referandum çalışmalarına katıldım. 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçimleri ve 2019 yılı mahalli idareler seçimlerinde aktif görev aldım.
Projeleriniz nelerdir? Bolu için neler yapmayı düşünüyorsunuz ?

Merkez İlçe Başkanı ve yöneticileri olarak öncelikli görevimiz Bolu MHP teşkilatlarının güçlü ve aktif bir yapıya kavuşması için çalışmalar yapmaktır. Biliyorsunuz İl Başkanımız Cihan Başaran 2018 yılında göreve geldiğinde MHP teşkilatları için önemli bir konuyu kendisine amaç edinerek hedefini belirlemişti. İl Başkanı Cihan Başaran’ın dediği gibi “ Güçlü Teşkilat Güvenli Geleceğin Teminatıdır “ sözü bizim çıkış noktamız olacaktır. Türkiye’nin geleceği bizim için çok önemli. Bu konuda düzenli olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmaların en önemli bölümünü ise gençlerimiz oluşturmaktadır. Gençler için verilen hiçbir emek ziyan olmaz. Gençlerimizin gelenek görenek ve kültürümüzü iyi anlaması ve özden uzaklaşmaması için projelerimiz var.

Partimizin verdiği her görevi eksiksiz yerine getiriyoruz. Yeni dönemde İl Başkanlığı ile koordineli olarak bir çok proje faaliyeti planlıyoruz. İlk etkinliğimizi de sizinle paylaşmak isterim. 31 Aralık Salı günü Büyük Cami Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camisinde, akşam ve yatsı namazı arasında, Mekke’nin fethi ve şehitlerimizin ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif düzenleyeceğiz. Tüm Bolu halkımız davetlidir.