Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP İL BAŞKANLIĞI İLHAN DURAK’A EMANET

MHP İL BAŞKANLIĞI İLHAN DURAK’A EMANET
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığına İlhan Durak atandı. MHP Bolu İl Başkanı Durak; “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin çizdiği istikamette, Cumhur İttifakı üzerinde oluşturulmak istenen tüm kötü algıları bertaraf etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Haber: Servet Gökçek

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı görevinde iken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluruyla MHP Bolu İl Başkanlığına atanan İlhan Durak ilk olarak genel başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Durak, “Liderimiz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

“İSTİSNASIZ TÜM ÜLKÜDAŞLARIMIZI BİRLİĞE, KARDEŞLİĞE DAVET EDİYORUM”

Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Makamdan güç alan değil, makama güç veren olmak için ben ve arkadaşlarım tüm gücüyle mücadele edecektir. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Kırılan kalpleri onarmaya, gönüller yapmaya geldik.

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin çizdiği istikamette, Cumhur İttifakı üzerinde oluşturulmak istenen tüm kötü algıları bertaraf etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı’nın Türkiye Yüzyılı vizyonunu köy köy, belde belde, mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşarak dilimiz döndüğünce Bolulu hemşehrilerimize anlatacağız.” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler