Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP İL BAŞKANI DURAK YÖNETİMİNİ AÇIKLADI

MHP İL BAŞKANI DURAK YÖNETİMİNİ AÇIKLADI
Bolu'da, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden MHP İl Başkanı Cihan Başaran'ın yerine yeni il başkanı olarak İlhan Durak, yeni yönetimini açıkladı.

Bolu'nun yakından tanıdığı Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İlhan Durak atandı. Başkan Durak, yeni yönetiminin Hilton Otel konferans salonunda gerçekleştirilen MHP İl Yönetimi Tanıtım ve Kaynaşma Toplantısı’yla basına tanıttı. 

“HAREKETİN EMEKTARLARINI BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRMENİN, BULUŞTURMANIN ÖNEMİ PAHA BİÇİLEMEZ”

Toplantıda açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı İlhan Durak “Toplantımıza katılarak bizlere güç veren Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kıymetli fertleri saygıdeğer misafirler, değerli basın mensuplarıbu kutlu günde sizlerle birlikte tarihe şahitlik etmenin gururunu ve mutluluğunu en kalbi duygularımla yaşıyorum. 20 Aralık 2022 tarihi itibariyle kıymetli çalışma arkadaşlarımla birlikte Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdir ve tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı ve yönetim kurulu olarak atanmış bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Milliyetçi-Ülkücü Hareketin emektarlarını bir çatı altında birleştirmenin, buluşturmanın önemi paha biçilemez. Bizlerin birlikteliği çifte su verilmiş çelik misali güçlü ve sağlamdır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin söylediği gibi; Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrı görmeden, herkesi kardeş bilerek, her insanımızı kutsal bir emanet sayarak Cumhur İttifakı’nın muhteşem zaferine Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünde birlikte imza atacağız demiştir” dedi.

“MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKETİN, CUMHUR İTTİFAKI’NIN; SEVGİSİNİ, SAYGISINI, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ HİSSETTİRECEĞİZ”

2023 yılında gerçekleştirilecek olan genel seçimlere dikkat çeken Başkan Durak “2022 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde dünü, bugünü ve yarını iyi okuyarak anlayarak, 2023 ve sonrasını daha iyi şekillendirmemiz gerekmektedir. 2023 yılı Cumhuriyet’in 100. Yılı olması hasebiyle çok önemli bir yere sahiptir. 2023 yılı Lider Ülke Türkiye yılı demektir, Türk ve Türkiye yüzyılı demektir. Milli ve yerli sanayisiyle, uluslararası siyasetteki başarılı rolüyle, terörle mücadeledeki başarıları ve birçok atılımları ile Türkiye’nin daha çok kendine yetebilen, dünya markası bir ülkeolması için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu vizyon ile her yerde Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, Cumhur İttifakı’nın; sevgisini, saygısını, birlik ve beraberliğini hissettireceğiz” şeklinde konuştu.

“BOLU’MUZDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİRLİKTE, ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE YÜKSEK ORANDA BAŞARI ELDE EDECEĞİZ”

Bolu’nun Ankara’da sesinin daha çok duyulacağını vurgulayan Durak “Güzel Bolumuzun Ankara’da’ sesi daha çok duyulan, istek ve talepleri daha çok dikkate alınan ve hak ettiği değeri layıkıyla gören bir şehir haline getirmek için Cumhur İttifakının kıymetli bileşenleri ve temsilcileri ile uyum içerisinde çaba sarf edeceğimizi buradan ifade etmek istiyorum.  Böylelikle ilimiz bünyesinde yapılacak olan etkinlik ve faaliyetleri yine tüm birliğimizle, birliğimizden doğan gücümüzle gerçekleştireceğiz.  Milliyetçi Ülkücü Hareketin kısır siyasi çatışmalarla kaybedecek zamanı yoktur. Bu bilinç ile hareket edeceğiz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in bizlere bıraktığı mirasa layık bir şekilde, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bolu’muzda yapacağımız çalışmalarla birlikte, önümüzdeki seçimde yüksek oranda başarı elde edeceğiz. Çalışmalarımız bünyesinde ilçe ziyaretleri yaparak, kapı kapı gezerek teşkilatımızın her bir kademesi ile birlikte bir bütün halinde hareket edeceğiz.

Peygamber efendimizin “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.” Hadisini şiar edinerek birliği bütünlüğü sağlayacağız. Partimizin politikasına karşı hareket etmeyen, çizgisinde kırılma olmayan tüm ülküdaşlarımız ile kucaklaşacağız. Şehitlerimizden Başbuğumuzdan alınan üç hilal sancağı dün onlar sayesinde göklerdeydi, bugün hep beraber taşıyoruz ve yarın Allah’ın izniyle burçlarda dalgalandıracağız” ifadelerini kullandı.

“ALLAH’IN İZNİYLE BU BAYRAK YARIŞINDA HEP BİRLİKTE MUVAFFAK OLACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Durak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milliyetçi Ülkücü hareket Türkiye’nin gelecek 100. Yılını sizlerin emekleri ve fedakarlıkları ile şekillendirecektir. Bu bakış açımızla birlikte sizlerden istirhamım davamızın bu bayrak yarışında daha ileriye taşınabilmesi amacıyla, bizlerle birlikte var gücünüzle çalışmanızdır. Çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız, Milliyetçi-Ülkücü Hareketi Bolu’da başarıya ulaştıracağız. Bizler Zalime Yavuz Mazluma Yunus olacağız, hiç kimsenin hareketimiz üzerinden algı oyunları yaratmasına, bizi bize kırdırmasına müsaade etmeyeceğiz, birliğimizi tehdit edenlere karşı adeta duvar olacağız ama bizlere ihtiyacı olanların, yaralarının sarılması gerekenlerin de yanında olacağız. Allah’ın izniyle bu bayrak yarışında hep birlikte muvaffak olacağız, geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa ederken Bolu’dan en büyük desteği vereceğiz. Milliyetçi Ülkücü Hareket kaynağını Orhun Kitabelerinden alıp Anadolu'nun topraklarında yeşermiş yarım asrın üzerinde tarihe sahip kutlu bir çınarın ta kendisidir. Bizler Metehan'dan Sultan Alparslan'a, Fatih Sultan Mehmet'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kutlu bir tarihin mihmandarı şehitlerin emanetçisiyiz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin her makamı kutsal ve Ülkücü şehitlerimizin bizlere emanetidir. Allah'ın izniyle bütün ihtişam ve kudretiyle Türk İslam düşmanlarının belası olmaya devam edecek, haddini aşanlara haddini bildirmek marifetinden bir an olsun geri durmayacağız, Bolu da kutlu sancağı Köroğlu’nun torunlarına yakışır şekilde taşıyacağız. Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey'in bizlere yüklediği "Hepiniz Birer Türk Bayrağısınız, Bayrağı Lekeletmeyin Kirletmeyin Yere Düşürmeyin" sözünü şiar edinerek ilimiz bünyesinde bayraklaşacağız, fitnecilere, dedikoduculara, habis zihniyetlilere aman vermeyeceğiz. Rahmetli Başbuğumuz İslam'ın 5 şartını saydıktan sonra evlatlarına iki önemli konuyu daha öğretti haddini bilmek ve haddini bilmeyene haddini bildirmek, böyle öğrendik, böyle gördük, böyle bildik, böyle bildireceğiz. Liderin sözünü yere düşürmeyecek, teşkilatın mukaddesatını çiğnettirmeyeceğiz. Sözlerime son verirken Arvasi hocanın şu sözleriyle bitirmek istiyorum. Batmayacağına inanarak suya bas yürür gidersin. Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. Tekrardan hepinizi saygıyla selamlıyorum, sağ olun var olun. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Başkan Durak’ın açıklamalarının ardından yeni yönetimi açıklandı. 83 kişilik bir yönetim kurulu oluşturulurken, toplantı yeni yönetimin ülkücü yemini yapması ile sona erdi.

MHP BOLU İL BAŞKANLIĞI YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

İlhan Durak, İsmail Akgül, Ayhan Çelikol, Ayhan Tabak, Ali Cebeci, Ahmet Alp, Adem Beraber, Ayhan Öztürk, Ayvaz Yıldız, Adnan Yılmaz, Berk Kutlukkaya, Burak Kılıçarslan, Bilal Erdal, Cenan Baygın, Cemal Bahşi, Cihat Karagöz, Cihan Yıldırım, Cahit Çiloğlu, Çetin Öztürk, Erkan Saklı, Erkan Bektaş, Erkan Ural, Ersin Danışman, Eray Olutepe, Emre Aktürk, Erbay Tuncel, Ersin Sönmezer, Fatih Bozkurt, Ferhat Bağcı, Ferda Aktürk, Fatih Soyaydın, Fatih Karakuş, Filiz Yağlıoğlu, Gürhan Gökdemir, Hakan Kulakoğlu, Hakan Aydın, Hamit Kurt, Hayati Özcan, Hüseyin Atalay, İsa Özgül, Mustafa Maltaş, Mehmet Şişlioğlu, Muhammet Kabadayı, Mustafa Karadaş, Mete Gökçen, Mükerrem Başaran, Murat Soyaydın, Metin Akman, Mustafa Barış Fırat, Mahmure Karakuş, Murat Biriktir, Mehmet Ali Alemdaroğlu, Mehmet Hıracaoğlu, Mehmet Toker, Metin Baykal, Nizami Altunyaldız, Osman Aksoy, Okan Kayışoğlu, Okan Kodaloğlu, Orhan Samurkaş, Önder İstek, Rahmi Aksoy, Ramazan Özdemir, Sema Kışlak, Sezer Karadaş, Samet Türkmen, Sadık Çetinkaya, Serkan Namdar, Semih Akın, Serkan Ertuğrul, Sezai Alemdar, Sebahat Dündar, Süleyman Tezcan            , Selami Taşdöğen, Şerafettin Özdemir, Turgut Ergül, Tolga Yürekli, Tolgahan Gülses, Tolga Ekşi, Tahsin Sevim, Uğur Yağlıoğlu, Üstün Tiryakioğlı, Vedat Tok, Volkan Yılmaz     , Yüksel Aktulan, Yunus Aydemir, Zülküf Deniz.

 

Etiketler: bolu haberler