Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP İL BAŞKANI DURAK İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MHP İL BAŞKANI DURAK İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Geçtiğimiz hafta Göynük ve Mudurnu ziyaretlerinin ardından Bolu Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve beraberindeki heyet Gerede ve Dörtdivan ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette MHP İl Başkanı İlhan Durak’a MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, İl Teşkilat Başkanı Ayhan Çelikkol ve Başkan vekili İsmail Akgül katılım sağladı.

Gerede ilçesinden başlayan ziyarette ilk olarak Gerede İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan’a ziyarette bulunurken, Gerede ilçesi ile alakalı sıkıntılar ve dilek temenniler üzerinde istişarelerde bulunulduğu öğrenildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile İlçe Emniyet Müdürü Ercan Koçak’la da bir araya gelen MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve beraberindeki heyet Gerede ile başta deri organize sanayi bölgesine giderek vatandaşların sıkıntıları ve sorunları üzerine görüşmeler yaptı.

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın Gerede ziyaretlerinde İlçe Teşkilatı tarafından mülkü alınan İlçe Teşkilat binasının tadilat çalışmalarını yerinde inceledi ve emeği geçen tüm ülküdaşlarına teşekkür etti.

MHP HEYETİ DÖRTDİVAN’DA

İlçe ziyaretlerinin ikinci durağında Dörtdivan’da ilk olarak ilçe Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa’yı ziyaret eden MHP İl Başkanı İlhan Durak ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Teşkilat Başkanı Ayhan Çelikkol İle Başkan vekili İsmail Akgül ilçe hakkında değerlendirmelerde bulunurken, vatandaşların sorunları ile sıkıntıları noktasında istişarelerde bulunulduğu öğrenildi.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’yi makamında ziyaret eden heyet, vatandaşlardan kendilerine gelen sorun ve görüşleri başkan Efe’ye iletti. İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Güzelkuş ile de makamında bir araya gelen İlhan Durak ve beraberindeki heyet Dörtdivan ilçesi ile alakalı konular üzerinde sohbet etti.

Son olarak Dörtdivan İlçe Başkanlığı ziyaret edilirken, bu ziyarette İlçe Başkanı Rasim Özdemir ve yönetimi, İlçe Ocak Başkanı Cihan Özer ile bir araya geldi. İlçe hakkında yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak,  yapılan ziyaretler sonrasında kendilerine ev sahipliği yapan Kaymakamlara, Belediye Başkanlarına, İlçe Emniyet Müdürleri ile ilçe teşkilatlarına Sosyal Medya hesabından teşekkür etti.

Etiketler: bolu haberler